gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Malo sam do grada skoči..rekoh 2-3 krugaјбт да л си реалан ја кадкажем враћам се одма то буде највише 13 мин

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo sam do grada skoči..rekoh 2-3 krugaјбт да л си реалан ја кадкажем враћам се одма то буде највише 13 мин
ма дај бре нећу ти ово заборавитиMalo sam do grada skoči..rekoh 2-3 kruga![]()
Nemo zezaš, eee što sam imao anegdoticu, pa za izneverovatiма дај бре нећу ти ово заборавити
Pa da, nismo nikom dale da ode, dok se ti ne vratiš...Vratio se
Svi na broju?
нисмо никоме дале да оде, ни ја себи ни ти себи лолололPa da, nismo nikom dale da ode, dok se ti ne vratiš...![]()
Konzument neke loše drogeшта значи издобијан хД
ја сам ту ал фала што се не важимČek bre kako svi otisli, pa nekad se skupljali u pola 2 ovde(((((
Dovoljan je jači šamar u predelu brade, a može i francuski nije lošparle vous francais?
кладим се да би пали на то
људи падају на француски
прелепо га говорим али немам акценте на тастатури : (
Ja sad idem, da se ne važim. A ti ne šalji dalje butkice što sam ti poslala....ја сам ту ал фала што се не важим
Zato što me je čovek iz mase pitao nešto vulgarno, hteo je da pita nešto drugo ali je ispalo gadno, pa mi to ponovio 6 puta u facu. Valja je samo to naučio od svabskog, i to pogrešno, očito.Meni se ne sviđa priča, i ne kontam zašto si udario nepoznatog čoveka i sad mi žao što sam sebi ne dala da odem.
Mene svakog dana po sto puta pitaju 6 puta isto, pa se ne šamaram...
окк!!!Ja sad idem, da se ne važim. A ti ne šalji dalje butkice što sam ti poslala....![]()
Sutra da nam kažeš, ali nemoj da zaboraviš.је л ви знате како ја лепо изговарам je t'aime un peu, beaucoup, a la folie
не знате
а доста сам се снимала вечерас
Daj da čujem..Al Cecu si pokidalaје л ви знате како ја лепо изговарам je t'aime un peu, beaucoup, a la folie
не знате
а доста сам се снимала вечерас
Pa i dalje, i još gore, ako nije namerno, nego ga neko pogrešno naučio. Grubijanu!Zato što me je čovek iz mase pitao nešto vulgarno, hteo je da pita nešto drugo ali je ispalo gadno, pa mi to ponovio 6 puta u facu. Valja je samo to naučio od svabskog, i to pogrešno, očito.
а јееееееееесам ахаааххаха јао одох да спавам ако пропричам на француском заљубићете се заувекDaj da čujem..Al Cecu si pokidala![]()
Alo bre stoji 5-6 pijanih likova šta mene boli paja patakPa i dalje, i još gore, ako nije namerno, nego ga neko pogrešno naučio. Grubijanu!