gost 412834
Domaćin
- Poruka
- 4.110
Može link na to gde se blamiraš, da bar nešto za odmaranje mozga pročitam, ovde il gluposti il nema ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može jer nema.
- - - - - - - - - -
A u čemu je fora sa 20k postova, el sledi nova kafana?
- - - - - - - - - -
Ona prethodna zaključana na 24k
Naravno da nema, kad uvek sve pametno pišem..![]()
Ne bih zalazio da li je pametno kako pišeš., mslm, razumem ja tu potrebu da čovek bude primećen, pa makar da se izglupira, većina smo ovde takvi, oni koji nisu valjda samo čitaju, al daleko od toga da si i blizu nekima kojima baš uspeva da prave budalu od sebe, džaba ti trud.
ja uvek tu, nego samo nekada mudro ćutim..![]()
To što sam rekao da pišem pametno, shvataš valjda da je zezanje, ne trudim se da pišem pametno ni da
se razmećem erudicijom (pod pretpostavkom da je imam) to prepuštam prepotentnim seronjama, kojih je na
forumu i više nego dovoljno.
Meni je tužno kada ljudi shvataju sebe preozbiljno i misle da su važni.
I ja bih vam bio zahvalan kada ne bi javno isticali da ste dali jedni drugima, makar i repke.
- - - - - - - - - -
Pamti ko praistoriju foruma iz vremena dialupa, kad se pisali kilometarski postovi, skroluješ stranu da pročitaš, nije bilo repki pa samo citiraju ucelo i napišu 'potpisujem', onda neko treći citira njih, samo dopiše 'i ja isto' i sve tako... zlo i naopako.