TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa mala pazi da ti to lepo posle nervnog sloma ne postane navika,posle vise neces znati ni sta je lepo ni sta je ruzno...
Nego pripazi malo na sebe, u poslednje vreme si stalno lose...a imas potencijala da sebi uredis zivot kako god ti pozelis:)

aj i ja da se napravim pametan i da odvalim, jer mi te sad žao...:

...kad završiš s te terapije, kreni da radiš nešto što voliš i probaj da se ne nerviraš, tojes da na stvari posmatraš drugačije...po sistemu I don't care...
...fumkcijoniše, veruj mi...:ok:

Poslednja izmena:
Pre neko veče sam imao bliski susret sa polu manijakalnim polu krimosem navučenim na tablete i alkohol.
Znam ga već dvaes godina, nema ništa protiv mene, nisam mu dužan.
I tako on, onako razbijen ko zna čime sve ne, počinje šiz. Oči upale, izokrenute, boli ga kur.ac za sve, provocira svakoga, vređa...
U jednom trenutku, stao je tako da ne mogu da prođem od njega i vidim da ga to zabavlja. Vadi neki celofan sa tabletama nekakvim i nudi mi da makar samo pomirišem. Ja se smejem, kažem mu da me ne ineteresuje.
Kaže on meni - ma da, ti si pi.čkica, ne znaš šta je dobro, ti si kao fini neki, ajde beži u ******...
Izvređao je tu još po koga i otišao.
On stvarno više nema izbora.
Koliko je samo čovek srećan kada može da upravlja sobom.
A može svako.
Jedino se bezobrazluk i nadrrkanost leče šamarčinama.

Dodatni problem kod ovoga je što je jak kao vo.
I bezobrazan jako.
I bio po zatvorima.
I ima oružje.

Naručio je pivo jednoj curi.
Ona odbija, kaže da ne može i on počinje da je šikanira.
Sutra čujem da je pre šurnaes godina on tu istu curu jebbo pred dvaes ljudi.
Tada je i ona bila na hemikalijama, sada više nije ali plaća račune još uvek.
Žasu.

I vodi drugare policajce na sex sa narkomankama i svasta im rade tamo.
A policajci se silno zabavljaju i smeju se i pričaju posle, sa sve suzama od smeha u očima, kako su svojim očima videli kako tom tipu neka riba žvaće kur.ac pola sata i ne može da mu se digne a on je udara po glavi i viče na nju kako je nesposobna.
Iskidaše se od smeha.

Jope kažem, može svako da iskulira zamke virova volje i uma...

bljak...
...kod nas za takije ima jedna ustanova...zovemo je Toponica...

јеремија крстић
raz_097.gif

Pre neko veče sam imao bliski susret sa polu manijakalnim polu krimosem navučenim na tablete i alkohol.
Znam ga već dvaes godina, nema ništa protiv mene, nisam mu dužan.
I tako on, onako razbijen ko zna čime sve ne, počinje šiz. Oči upale, izokrenute, boli ga kur.ac za sve, provocira svakoga, vređa...
U jednom trenutku, stao je tako da ne mogu da prođem od njega i vidim da ga to zabavlja. Vadi neki celofan sa tabletama nekakvim i nudi mi da makar samo pomirišem. Ja se smejem, kažem mu da me ne ineteresuje.
Kaže on meni - ma da, ti si pi.čkica, ne znaš šta je dobro, ti si kao fini neki, ajde beži u ******...
Izvređao je tu još po koga i otišao.
On stvarno više nema izbora.
Koliko je samo čovek srećan kada može da upravlja sobom.
A može svako.
Jedino se bezobrazluk i nadrrkanost leče šamarčinama.

Nije da nema izbora, samo treba da se desi neko cudo da bi ga primetio.
Mada je cinjenica da se takvi skoro nikad ne menjaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back