TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa eto objasnili ti ljudi da zlato i nema vise neku vrednost :)
nego ja ti garantujem buducnost je u alternativnoj medicini pola Srbije je hipokondricno a lekari stalno sticu losu reputaciju...e tu lezi lova :lol:

па између осталог, да
а ја синоћ лазмишљам у покушају да заспим...сине, колко фармацеута се тражи, то није нормално јееее:think:

и паде ми на памет
како сам био шокиран кад сам у гимназији пито децу шта ће да уписују после
а они ми кажу фармацију
па јеоте, ја сам тад први пут чуо за то, а не димам идеју да то студирам
и наравно, мисио сам да са њима нешто дебело није у реду
ал ето...

Sledeće što ćeš dobiti je crveni, zato ti evo jedna javna opomena pa ako ti je toliko stalo do banovanja ti se potrudi i ispuniću ti želju.
Kad te već niko ne dira, ne diraj ni ti njih.

Poslednja izmena:
jesu, svega mi... evo, ako treba, ja cu da potvrdim isto... kad je vas rikan imao devojku jednom, majke mi... kako je to bilo ekstra... lepo sve... al' se zavrsi brzo.... ma nek' smo mi samo zivi i zdravi... i ona nek' je ziva i zdrava... a, takodje, sad sam pojeo jednu punjenu pljeskavicu.... masnu... kao mleko je legla... i koka kolu... sad sam zedan, pa cu popiti litru i po akva vive, zato sto je ona sa niskim sadrzajem natrijuma... moram tako jer mi bas smeta kad voda ima dosta natrijuma... he hehe...

nači, uplatim onih 500 kinti kredita za mts i kao ne piše mi ništa na računu za 500 dinara bonusa što se dobija
ok, zovnem operatera, on meni kaže kao vi ste registrovani da ste to dobili bla bla, i sad kao piše na računu
onda uplatim ona TRI omiljena broja i skinu mi 350 kinti i ne pošalju uputstvo
zovem ja njega, on kao jaoo, poslaćemo vam dve poruke sa uputstvom u roku od 24 časa
:neutral:

sve su gori i gori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back