TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inače, nešto od hrane kada vam padne na pod
imate 10 sekundi da podignete i pojedete
sve preko toga je već nakupilo mikroba
:rtfm:

tako su u srednjem veku spavali na stolicama
umesto na podovima
jer su mislili da sa poda vreba Satana, baš zbog tih mikroba :think:

to se ja pravdam jer sam pojela musli koji je pao na pod

jeiga, deshava se
zato se stalno mora nositi erocki vesh:confused:
ma to nezahvalno bre!
jedanput mi isto ovi moji momci otišli na teren, ja ostala sama u firmi i došao mi neki kombi pun kutija nekih.
i ovaj vozač kaže:
- šta, ti si sama ovde?
- da.
- u al' sam se usrećio! (to je bilo ironično, jer ko veli sada mora sam da istovara)
ja reko
- pa, dobor pomoću ću vam ja.
i naravno nije me odbio, nego me uprtio, ali istovarili smo za 5 minuta, pokazala sam mu ja kako se arči.
a nije mi se ni zahvalio na kraju mamu mu ebem. ******!

Poslednja izmena:
ma to nezahvalno bre!
jedamput mi isto ovi moji momci otišli na teren, ja ostala sama u firmi i došao mi neki kombi pun kutija nekih.
i ovaj vozač kaže:
- šta, ti si sama ovde?
- da.
- u al' sam se usrećio! (to je bilo ironično, jer ko veli sada mora sam da istovara)
ja reko
- pa, dobor pomoću ću vam ja.
i naravno nije me odbio, nego me uprtio, ali istovarili smo za 5 minuta, pokazala sam mu ja kako se arči.
a nije mi se ni zahvalio na kraju mamu mu ebem. ******!

еее, снајка самурајка,
у ваким ситуацијама се каже
"бог ће ти платити"
ал то баш звући к`о подјебавање:confused:

najgore je tako majstor, kad ga pitas za cenu, kad ti kaze: 'ma, bez brige, lako cemo mi za cenu'... znaci, spremi sve pare sto imas, jer ce poceti da ti objasnjava sve redom zasto ne radi... kao, isto, ovde ima jedan lik sto brine o racunarima... a veze nema, kunem vam se... kad ja mogu da ga provalim da izmislja, onda mozete da mislite... i nije radio skener nesto i ja ga pitam da popravi i on dodje jednom, ne popravi... dodje drugi put, opet nesto cacka i ne popravi.. i zovem ga ja ponovo i on mi kaze: 'znas u cemu je problem? u tome sto se ovo ne gadja sa onim a ip adresa nije podesena kako trba..."... ja mu kazem da ja verujem da on sve to zna daleko bolje od mene, ali da mene uopste ne zanima sve to, meni samo treba skener... mislim, ako zna vec u cemu je problem, onda neka apravi... naravno, nije napravio... i jos uvek ne radi... i svaki put, kad ga vidim, kazem mu: 'e, ona ip adresa i dalje ne valja'... i svaki put me kiselo pogleda, a ne smem ni da pomislim o cemu u tom trenutku razmislja... nista dobro po mene, verovatno... he hehe...

Forumčić je puk'o skroz :)
A i ja isto
6r0y6t_th.jpg

:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back