TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma otkud znam po meni su to bolesnici koji lece svoje komplekse na mladim i obarzovanim curama
sve mu smeta ali ovo je sad prevrsilo svaku meru, plata jad i tuga, da ne spominjem...

Mi na poslu svako jutro po casicu rakije od grozdja :)

Živećeš sto godina Sam. To je odlično za cirkulaciju. :ok: :D
A kad je cirkulacija dobra, sve je dobro. Zato ti lutko sijaš. :) Sad smo otkrili tajnu tvoje lepote. ;)

Sirovine srećo, može im se da se iživljavaju, znaju da oni nikad neće biti nivo tim curama, pa se na neki način svete. Žalosno.

ивана попижђела од таба, дивља је ту а слонће био пре неки дан, ал слабо генерално
Slabo, nekad je ovde bilo "šizenje, ludenje, havarija"... :roll:
Hvala Daco srce si :heart:

Dete, prijatelji se uvek kapiraju i tu su da pomažu makar s ponekom utešnom reči. Hvala ti, i ti si draga osoba. :)

a dobro znam to...ali mislila sam da znas neke detalje da mi
ispircas :)

па нам нешто, ал и није богнашта
таб њој променио ник у "воћна" уместо "моћна" (длакава стрвина) и онда бла, бла, држданабијем, овооно...ивана попизди и оде

мисим, ненам баш детаље довољно добро да бих се усудио да овде износим као праву истину, ал отприлике то:neutral:

па нам нешто, ал и није богнашта
таб њој променио ник у "воћна" уместо "моћна" (длакава стрвина) и онда бла, бла, држданабијем, овооно...ивана попизди и оде

мисим, ненам баш детаље довољно добро да бих се усудио да овде износим као праву истину, ал отприлике то:neutral:

cek ..pa ona je vec imala nik mocna dlakava strvina.....menjala ga opet ili sta?

ма да бре, без везе
а наш как је била последњих дана...пред смрт:mrgreen::zcepanje:
стално каћила слике
а лепа и сва нако...мила у пићку материну:D
и оде:(
ал вратиће се ваљда
хормони су ћудо:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back