TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može biti ali ne mora da znači :mrgreen: + :heart:
:D

Uuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii + viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =
t682fn_th.jpg

a, ne znam ko je pomenuo Decane... si video kako ono izgleda? kao da je neko doneo to parce zemlje, ogradjeno i spustio tu i to sad nema nikave veze ni sa cim sto ga okruzuje... i onaj mir... onaj neki osecaj koji imas kad udjes unutra je nesto sto sam ja samo tu doziveo... a, iskreno, nije da sam bas neki vernik... mislim... ono svi trebaju da vide... a posebno kad se zadesi da su neki praznici, al' da nije previse ljudi... neverovatno, mame mi...

Felix nam se zaljubila!:D
Da znaš da sam očekivao takav preokret u tvom životu, mnogo si bila u downu u poslednje vreme... :D

A niiiiiiihiiiiihiiiiisam :D
Nije moj down imao veze sa ljubavi, i još uvek nema, nažalost... :/
Mislim, čisto onako jedna čudna ali bolna istina i spoznaja o prolaznosti života je bila u pitanju i još uvek je. Nije to ni bitno.

Negro, bre, evo pesme :D
:heart:

uh... ima i ona kad 'oce da ostavi devojku, pa joj preti nesto... a, danas je nedelja... za par dana, samo sutra da prodje, ima da bude pravi bluz... nas... domaci... sa sve onim recima srceparajucim i sa sve temama takvim... joj, zivote...
... znaci, srce da ti se pocepa od tuge... aj, ziveli vi meni... pa neka nam i nisu prosli tiketi...

...jesen je kriva
uvek me rasturi siva...

To ja umesto Ivane, pošto nije tu, mora neko da citira Balaševića..
Mada je meni jesen nekako uvek bila ok, do prošle godine, a izgleda da će ova biti još gora.
Meh, bitno je da se živi, kako tako.
Dok si živ ima i nade.
Kad umreš recimo da je to.... pa.. terminalno.. :D

Znači šta?
Zdravlje + da ne tera maler = sreća, sreća, radost :D

Sve ostalo je zaista manje bitno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back