TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novost je da vigan povede protiv mancester sitija 1:0... mislim, u poslednjem minutu p[rvog poluvremena... ova promena zahteva terapiju u vidu jednog piva otvorenog, u narodu poznatog kao 'jelen pivo'... ja znam onu sto su pisali o las vegasu... kod nas, u mahali, nije se slusao zz top.. samo neki drugi veliki muzicari.. kao, na primer: Acko Nezirovic... Verica Serifovic... i tako dalje...

Verovatno neku monografiju, ali duplerica, duplericaaaaa! :klap:

edit: prvi put kad mi izasla fotka, tamo u januaru, ja pokazem caletu, a on ce "sto je tako mala?"! :lol:
A ja mu kazem, polako cale, to je samo za prvi put. :P

Poslednja izmena:
koliko je to dobrih vesti danas za tebe, care... nek' ti je sa srecom nagrada... ako su pare, nemoj 'opste to da zalis, tvoj rikan da ti kaze... sve odma' u kafanu da potrosis... gre'ota je to da se cuva, svega mi... kako dodje, tako mora i da ode... inace sledeca nece ni da dodje, posto ce i ona da se plasi da je ne zadrzis kod sebe... to vam je kao zivo bice, majke mi vam kazem...

koliko je to dobrih vesti danas za tebe, care... nek' ti je sa srecom nagrada... ako su pare, nemoj 'opste to da zalis, tvoj rikan da ti kaze... sve odma' u kafanu da potrosis... gre'ota je to da se cuva, svega mi... kako dodje, tako mora i da ode... inace sledeca nece ni da dodje, posto ce i ona da se plasi da je ne zadrzis kod sebe... to vam je kao zivo bice, majke mi vam kazem...

E nije lova, al' bice i lova jednog dana i naravno da cu sve odmah da spiskam. :mrgreen:

idemo loodilo
smile_39.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back