TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, ja sam zamislila svog drugog idealnog muza
posto prvog vec imam, al me ne saka vise

imao bi tamno tamnooo plavu kosu, onako do ispod usiju, al da se naziru usi
i imao bi tacno odredjen raspored kostiju na licu koji je meni najprivlacniji na svetu
onako zblanut sa onim crnackim ustima
i bio bi visok 1.85 i bio bi savrsen kada obuce farmerke i crnu kosulju
al uglavnom se ne bi tako oblacio, oblacio bi se hiphoperski
slusao bi naravno hh i pisao textove na tu temu, i zeleo da bude stand up komicar, humor mu bio onako.. moj
bio bi ne mladji od '83
imao bi sobu u kojoj staje vreme i prostor i u njoj postavljen LHC 2 i suncev sistem na plafonu
i naravno da razume sta pricam i oce to isto i samo mene ceka da krenemo

itako
nije puno
a_

e, ja sam zamislila svog drugog idealnog muza
posto prvog vec imam, al me ne saka vise

imao bi tamno tamnooo plavu kosu, onako do ispod usiju, al da se naziru usi
i imao bi tacno odredjen raspored kostiju na licu koji je meni najprivlacniji na svetu
onako zblanut sa onim crnackim ustima
i bio bi visok 1.85 i bio bi savrsen kada obuce farmerke i crnu kosulju
al uglavnom se ne bi tako oblacio, oblacio bi se hiphoperski
slusao bi naravno hh i pisao textove na tu temu, i zeleo da bude stand up komicar, humor mu bio onako.. moj
bio bi ne mladji od '83
imao bi sobu u kojoj staje vreme i prostor i u njoj postavljen LHC 2 i suncev sistem na plafonu
i naravno da razume sta pricam i oce to isto i samo mene ceka da krenemo

itako
nije puno
a_

E dodaj još samo: da zna da igra uz balet Krcko Oraščić....:zelenko:

"od svega što sam jučer probala-ovo mi se najviše svidjelo.ma šta svidjelo, oduševila sam se!
njegov početak sa jabukom i kokosom je nešto najljepše što sam pomirisala(nešto kao med i limun u istoimenom parfemu), stalno sam njuškala zapešće.
nažalost, nakon nekog vremena jabuka skroz nestane, a ostane miris pettit beure keksića, tek pečenog biskvita od čokolade,malo meda, malo kokosa i puno najnježnije vanilije...
i što me i najviše iznenadilo-taj miris traje i traje(i nakon 6h se dosta intenzivno osjećao).
ponavljam, samo mi je žao što se jabuka poslije uopće ne osjeti, ja bih tu jabuku stavila u bazu.

inače, podsjeća na dosta parfema(u nekoj fazi me podsjetio na miel&lemon, pa na petits et mamans pa na eau maman&bebe), no svejedno ima i nešto svoje.

prekrasan, nježan, mazan, bebast, kremast, topao, presladak, neodoljiv.kao i bočica, so cute!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back