NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
u cemu je razlika izmedju teget i zelenih kvadratica koji se dobijaju na korisnickom profilu?
nova sam u ovome, molim vas, pomazite mi
nova sam u ovome, molim vas, pomazite mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u cemu je razlika izmedju teget i zelenih kvadratica koji se dobijaju na korisnickom profilu?
nova sam u ovome, molim vas, pomazite mi![]()
...'el to znachi da sam te dzaba, dizvinesh, punijo reputacijom...?u cemu je razlika izmedju teget i zelenih kvadratica koji se dobijaju na korisnickom profilu?
nova sam u ovome, molim vas, pomazite mi![]()

...'el to znachi da sam te dzaba, dizvinesh, punijo reputacijom...?![]()

dobila sam i teget a ne znam jel to dobro il nije.
А мени опет вода укувала, а дно лончета се усијало и залепило за ринглу. :|
?А мени опет вода укувала, а дно лончета се усијало и залепило за ринглу. :|

jao bre bogi...koliko si samo loncica tako zeznuo da sada
?

a ti imas neku u planu?
Да знаш!![]()
nisam mislila na sex...moras da odmaras...treba ti neka da ti skuva chaj i pilecu supicu i da te tera da lezis.... i cim malo prizdravis (samo onda) da se zavuce sa tobom pod jorgan i dobro te preznoji.....
vidim ja da nije kuhinja mesto za tebe2 џезве и 2 лончета... укључујући и овај сад.![]()

pa valjda ga sa toliko kvadaratica mnoge imaju u planu....![]()

nisam mislila na sex...moras da odmaras...treba ti neka da ti skuva chaj i pilecu supicu i da te tera da lezis.... i cim malo prizdravis (samo onda) da se zavuce sa tobom pod jorgan i dobro te preznoji.....
![]()

ah, moja životna priča...А мени опет вода укувала, а дно лончета се усијало и залепило за ринглу. :|

Од различитих корисника добијаш различит број бодова кад те кликну, да не кажем "пуне". Кад од неког добијеш тај сиво-тегет квадратић, значи да те је позитивно оценио, али да си од њега добила 0 поена.