Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
evo me pijem kafu u zemunu...![]()
p.s. ako ostaneš još SAMO 7 dana tu gdje jesi, popićemo jednu zajedno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo me pijem kafu u zemunu...![]()

...idem da se prijavim u nasu, jer nikada nisu srdele ovako...![]()

...pa ne ti, valjda bi' svatila do sada, misim nisi mala...hmmm...reci Peach ako ja, slucajnim slucajom, to kod tebe izazivam...
mogu ti poslat Dr Schol kremicu i problem rijesen?![]()

...pa ne ti, valjda bi' svatila do sada, misim nisi mala...
...a sa sholom sam kutjni prijatelj...![]()
)
...pa pzi nije problem, samo ta za pete je prevazidjena, mozzda je vishe ni nema u prodaji jer izashla je za problematichne sheste na 2400mHz u fulu...super, aj onda meni sredi recimo dva paketa one kreme za problematicne pete ()
recimo...u pola cijene...![]()

...pa pzi nije problem, samo ta za pete je prevazidjena, mozzda je vishe ni nema u prodaji jer izashla je za problematichne sheste na 2400mHz u fulu...![]()

...pogledaj pod nazivom "hill bill usb softner in di hed 2400 mHz; 16 mb cache 14gb ddr7"...
ps mene si naso da zaebavas; upravo provjerih na PC Berzi; nema je jos u prodaji![]()

...pogledaj pod nazivom "hill bill usb softner in di hed 2400 mHz; 16 mb cache 14gb ddr7"...![]()

![]()
p.s. ako ostaneš još SAMO 7 dana tu gdje jesi, popićemo jednu zajedno![]()
neki drugi put......shta je sad, optesh da se svadjash, a...?ti Ujak Albert![]()

...shta je sad, optesh da se svadjash, a...?![]()

- zove se "azdaja" 

...ma neneneeeee, sise su ono iznad stomaka, one dve ( ima i sa tri kazzu) mekane izrasline u kojim zzivi kravica i imaju na krajevima kleme od akumulatora...to joj je ovo na glavi il' sta?![]()

...ma neneneeeee, sise su ono iznad stomaka, one dve ( ima i sa tri kazzu) mekane izrasline u kojim zzivi kravica i imaju na krajevima kleme od akumulatora...![]()

nisam josh, dok tebe ne upoznam...![]()