mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
E,zene sta su vam smesni ti pikavci toliko?Mislim,lovac ,ni ja ne volim pikavce al kad je kriza i pikavac je dobar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pojma nemam... Dok ja pricham o cigaretama ti prichash o ...a mislio sam da si fina devojka.
Eh...
I ti ko i ova Dark lady,sramne neke misli imas!Oces da pushim u kolima i trafici? OCU!Neces pikavce? NECU NI JA!I ? U cemu je problem? Drzis do higijene vidim,tako da ces morati posle da izglancas kola,al tvoj je auto.Samo,i dalje mi ne kazes-koji je?
E,zene sta su vam smesni ti pikavci toliko?Mislim,lovac ,ni ja ne volim pikavce al kad je kriza i pikavac je dobar!
O cemu ti pricas?I ti ko i ova Dark lady,sramne neke misli imas!Oces da pushim u kolima i trafici? OCU!Neces pikavce? NECU NI JA!I ? U cemu je problem? Drzis do higijene vidim,tako da ces morati posle da izglancas kola,al tvoj je auto.Samo,i dalje mi ne kazes-koji je?
![]()

Pa poenta je u tome shto pikavaca nema a ti ih stalno spominjesh. Ako ti se pushe pikavci onda si se obratila na pogreshnu adresu...
Pitaj komshiju ispod tebe. Mozda je njemu ostao koji...

Ma mojne sad da ti govorim koji auto vozim, blam me...![]()
kome se jos puse pikavci,al ti si ih spomenuo,ne ja,pa reko...A,znaci-TOMPUS??!!!
![]()
Ae sad...E,al ako je cofi il tako nesto malo,ko i pikavac...mojne onda da dolazis po mene dzaba.

E ako je havana...bicu kavana...
Pa sto neces da kazes?Velik ti cigar,mora da je i auto.Cega se onda stidis?Izbaci fotku,ko i cigare.
E ako je havana...bicu kavana...
Pa sto neces da kazes?Velik ti cigar,mora da je i auto.Cega se onda stidis?Izbaci fotku,ko i cigare.
Gud najt.U bogte kolko je sati!!!A ustajem rano!Eh kako si me omeo da sam zaboravila na vreme...Gud najt.
Jel`to na hrvatskom znachi bicesh posluzena kavom (kafom)?
Ne,nego znas kad neko ne zna da izgovori R vec V ,recimo.Tako nekako.Ako moram da crtam bre lovce,samo zameni umesto tog V -> R.Ne,nego znas kad neko ne zna da izgovori R vec V ,recimo.Tako nekako.Ako moram da crtam bre lovce,samo zameni umesto tog V -> R.
HEhehe shta se primash bre...
Mini, ne poznajem te takvu.

:???: E,ako si ti moj decko-NISTA OD OVOG STO SAM PISALA NIJE ISTINA!!!Sve lazu!!!
Jesam li se?
Kakvu me poznajes?? Poznajes me??![]()
:???: E,ako si ti moj decko-NISTA OD OVOG STO SAM PISALA NIJE ISTINA!!!Sve lazu!!!
![]()

Jesam li se?
Kakvu me poznajes?? Poznajes me??![]()
![]()

base sto je neko morao svoje frustracije da izleci
mogla je tema da stoji bar do sutra