DUNJA W
Elita
- Poruka
- 20.894
Au. Sad si me postidela.
A morachu i da pazim shta pricham, ako ima neko ko me shvata ozbiljno...![]()
Pipi mnogo si mi draga,nadam se da bar ti shvatas da se salimo,jer ispade da nemam svoje misljenje ni o cemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au. Sad si me postidela.
A morachu i da pazim shta pricham, ako ima neko ko me shvata ozbiljno...![]()
...izvadila si se u poslednjem trenutku...
...a moja reč je istina... i samo istina...![]()

Milion puta sam gledao kako osobe koje nekom veruju i traze savet budu samo rutinski i sablonski zaebane i nista drugo... Tako da mislim da osoba koja trazi savet ovde u neku ruku i trazi da bude zaebana.![]()

Ma samo se zezamo ljudi,sta vam je...

To boldovano neces videti.

Shta che ti tvoje mishljenje kad imash moje?
Ma shalim se...opusti se, znamo mi za shalu....
Ma, da znas.Posle kad nesto zajebem kazem:Nisam htela.Pipi me posavetovala.Obratite se njoj.Ja nikad ne bi,mnogo sam fina,nego me ona nagovori,sram je bilo
sad su me zvali...kao neka anketa telefonska o odnosu u porodici i braku i odnos prema sexu....

...znam, to isto mi je rekao i očni lekar\ka...![]()

Uzmi vecu dioptriju mozda ti se posreci
... pa da me zahebavaju na forumu...
...ma da...... pa da me zahebavaju na forumu...
![]()

Super si pisac. Eto zato.
Prochitala sam tvoju knjigui josh uvek motam 1000 filmova po glavi...
Isprichachu ti shta sve kada mi se bude slozzilo u smisleno mishljenje.

Kako zashto...ako je neuspeshan, biche neuspeshan sex.

Zato shto ja Zoro ni pod tachkom razno ne pristajem na neobavezan sex, i ne znam shta si se koji djavo navrzo na mene, kad sam ti lepo 1001 put ponovila i evo sad cu vrlo to otvoreno i nedvosmisleno ponoviti: "necu da se *j*ebem sa tobom". Hvala na ponudi, i dovidjenja.
Ps. sa nekim zaista ne vredi biti fin...
ovo je zanimljivo, ebo te!!!!

Ma jok sestro, tu sam ja!
...ajd' kad niko netje da se ondak iscitiram sam, meni ovo prikazzi sadrzzaj delije kao ono kliknesh i prikazzu se jaja, u ovom konkretnom sluchaju......evo 'ladim jaja...
...da bi' mog'o da ih oljushtim , podrazumeva se, a?

...ajd' kad niko netje da se ondak iscitiram sam, meni ovo prikazzi sadrzzaj delije kao ono kliknesh i prikazzu se jaja, u ovom konkretnom sluchaju...![]()
Nismo nikad ni prestale da se družimo. Mislili ovi na forumu da će me se rešiti lako.
E neš' vala!![]()