Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...trebala si da mi sačuvaš... ja volim zelene...:lol:

...setih se kad sam kupio jedne tamne-tamne, negde pored moskve...
...i na suncu su bile ok, polako krenem prema knezu, i kad uđoh u hladovinu... šok...:eek:

...počeh da udaram u ljude... bandere... i tako... završiše isto pored kontejnera...

Naravoučenije: kontejner je odlično mesto za pronalaženje cvikera za sunce.

Sedimo mi drustvo i gledamo prolaznike i komentarisemo.. zezamo jednu ribu sto nema decka i sad kao koji prodje.. a vid ovog ovaj je za tebe... :) I ona za jednog kaze "ma taj je tako obican..." A prodje neki po meni losiji od njega... al sa cvikerima... a ona kaze "kao taj je dobar" :eek: :think:

Da li stvarno ti cvikeri mogu nekog da ulepsaju... to mi nije jasno... :think:

Sedimo mi drustvo i gledamo prolaznike i komentarisemo.. zezamo jednu ribu sto nema decka i sad kao koji prodje.. a vid ovog ovaj je za tebe... :) I ona za jednog kaze "ma taj je tako obican..." A prodje neki po meni losiji od njega... al sa cvikerima... a ona kaze "kao taj je dobar" :eek: :think:

Sigurno je imao kesha ;)

Jao meni se svidja kad tip ima naochare, ali ako je neki lep okvir. Nekako mi deluje inteligentno, uspeshno...

Zato shto ja Zoro ni pod tachkom razno ne pristajem na neobavezan sex, i ne znam shta si se koji djavo navrzo na mene, kad sam ti lepo 1001 put ponovila i evo sad cu vrlo to otvoreno i nedvosmisleno ponoviti: "necu da se *j*ebem sa tobom". Hvala na ponudi, i dovidjenja.

Ps. sa nekim zaista ne vredi biti fin...

Cuj ovu bolesnicu... Ko ti sad nudio? :eek: Ja sam pricao o curi koja je bila sa nama u drustvu.... dok smo gledali tipove koji prolaze... A sta ti tripujes u svojoj glavi mozes da zamislis koliko mene interesuje... ;)

Pa izgleda sa tobom ne vredi biti fin... Trazis kavgu... a zasto? :think: Da bi ispala neka faca? A ne... ispala si vrlo jadna... samo da znas...
A koliko se secam ja sam tebi rekao da ne zelim nista ozbiljno sa tobom... i lepo ti pozeleo da nadjes ono sto trazis... i otkacio te... Tako je bilo koliko se ja secam... ;) :P:P:P

Pero poznat si po slanju pp-ova forumashicama, godinama unazad. Poznat si i po tome da si imao vishe od jedan put vadjenja pp-ova na videlo, u cilju dokazivanja istine. JA se necu upushtati u dalju raspravu sa tobom, rekla sam shta sam imala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back