Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.513
...pa bre nisam zaboravijo, nisam zaboravan nego sam domisljatiji od samoga sebe i brzziji i sve...a da si rek'o iz prve, ja bih tebe odmah pridržala... ali kako bre tako zaboravan da obavljaš tako odgovoran posao...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa bre nisam zaboravijo, nisam zaboravan nego sam domisljatiji od samoga sebe i brzziji i sve...a da si rek'o iz prve, ja bih tebe odmah pridržala... ali kako bre tako zaboravan da obavljaš tako odgovoran posao...![]()

To je zato što je u osnovi bloga/blogera da budu samoreklamirajući.kako je blog ovde bio lep kad se pojavio..
baš je bilo i duhovitih i inteligentnih i uopšte zabavnih unosa..
sad me neka mučnina uhvati kad god ga otvorim.. bolje da su ujedinili romantiku i male oglase..
a zato..To je zato što je u osnovi bloga/blogera da budu samoreklamirajući.
...i ja isto, dok se nisam predlozzijo za moooda...ja josh ne napisa ni jedan blog !!!! sve kao hocu ali nikako da se odvojim od ovog pdf !!!

Tokom ranih 80ih, JNA pokrenula test program prijema žena u armiju. Na kraju se ispostavilo da je većina njih došlo sa ciljem da se uda.

...mene si jope za'ebala, isho i tamo i nishta nisam svatijo...A, i ja sam zaboravila...idem da vidim shta to beshe tamo...
joj........bash sam...strana 583, sorry....![]()

:???:
e bre Pipi pa sada nas stvarno zaye-bavash !!!A, i ja sam zaboravila...idem da vidim shta to beshe tamo...
joj........bash sam...strana 583, sorry....![]()
jeeeee koj muk... svi proučavaju famoznu stranu.

jeeeee koj muk... svi proučavaju famoznu stranu.

...i ja isto, dok se nisam predlozzijo za moooda...![]()
...debeli mi prsti...ne predlozzuj se za moooda, vec se cheshkaj za mooda !!!

ne predlozzuj se za moooda, vec se cheshkaj za mooda !!!
na svu sreću nisam pisao ništa na famoznoj strani
da jesam - zabrinuo bih se
ili i ne bih
bih
ne bih
bih
ne bih
bih...
bih, da mi je muž tražio listing, a da mi je račun za telefon veliki
ili ne bih
možda i bih, za njega
ili ne bih, ako me svakako boli briga za njega, pa pravim velike račune...
ali eto, nije loša strana.... saznao sam da parka izbacuje novi album... a i ima i temu, u kojoj je objasnila kakve su joj pesme na novom albumu
jedva čekam da se pojavi... ne bi bilo umesno da kažem: ''u prodaji'', zar ne?
ahm, ispravka...
da ga preslušam?
pa, ni to....
šta znam, bolje da sam ćut'o
al' gotovo je sad

Pa shta cu kada sam shishmish !!!jao... vi ste shishmishu prosti![]()