Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam jednom tako kucnula vratima tuđa kola na parkingu i to tako da se baš videlo =I
onda sam malo razmislila pa sam prebacila kola na najudaljeniji deo parkinga i 5 minuta pešačila do ulaza.
što je sigurno sigurno je =)
a istog tog dana sam i ogrebala branik i to ohoho. a posle su mi celim putem do kuće štucala jer se nešto desilo sa klipom motora i svećicom. a ja sam mislila da sam kreten i ne umem da pogodim brzinu.

ja sam jednom tako kucnula vratima tuđa kola na parkingu i to tako da se baš videlo =I
onda sam malo razmislila pa sam prebacila kola na najudaljeniji deo parkinga i 5 minuta pešačila do ulaza.
što je sigurno sigurno je =)
a istog tog dana sam i ogrebala branik i to ohoho. a posle su mi celim putem do kuće štucala jer se nešto desilo sa klipom motora i svećicom. a ja sam mislila da sam kreten i ne umem da pogodim brzinu.
pa to....
i ja sam, osim sto sam ogrebala nov auto... (to mi jedino zzao, onako, sija se...), posle toga vozila 7 km pod ruchnom... skoro pa su se upalile pakne.... a otvorila machka prozore... i neshto mi smrdi na zapaljevinu... i josh se pitam, shta li sipa ovaj tip ispred mene u rezervoar kad toliko smrdi...
parkirala se, kad imam shta i da vidim...

iznela sam i sunula 3 l vode...
a tochkovi samo vichu: pshshhhhshhhh... pshshhhshhhh... :D

mnogo smeshno.
:D
mislim, nije, al` ne mogu da se uzbudjujem...
mislim da je to do nekih hormona.
inache bih se zziva pojela.

Jesi li jos uvek u fazi ostavljanja cigareta?

Da...
c020.gif
a050.gif

pa to....
i ja sam, osim sto sam ogrebala nov auto... (to mi jedino zzao, onako, sija se...), posle toga vozila 7 km pod ruchnom... skoro pa su se upalile pakne.... a otvorila machka prozore... i neshto mi smrdi na zapaljevinu... i josh se pitam, shta li sipa ovaj tip ispred mene u rezervoar kad toliko smrdi...
parkirala se, kad imam shta i da vidim...

iznela sam i sunula 3 l vode...
a tochkovi samo vichu: pshshhhhshhhh... pshshhhshhhh... :D

mnogo smeshno.
:D
mislim, nije, al` ne mogu da se uzbudjujem...
mislim da je to do nekih hormona.
inache bih se zziva pojela.
Dakle, definitivno ti treba pocepati vozačku dozvolu...

Dakle, definitivno ti treba pocepati vozačku dozvolu...

pa nemoj tako...
shto tako?
ja sam frishki vozach... a na greshkama i tudjim automobilima se uchi...
da onda, kad kupish svoj, fino odrzzavash i ne unakazzavash glupostima...
(kao shto je vozznja pod ruchnom... ) :D

@parka
ne da sam je digla, nego sam je digla...
a kad sam ponovo ushla u kola, ne da mi nije bila ni na kraj pameti, nego je mogla i oko da mi iskopa, a ja ne bih primetila... a kamoli da sam je do pola spustila. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back