- Poruka
- 6.984
Lepo provedite dan....ciaossssssss
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oljita, neko je bio bezobrazan?![]()
....ma naravno da je bio....eto i ja dodjoh na tapet....
ma kakvi, ja to samo onako....ma naravno da je bio....eto i dodjoh na tapet....
![]()
imam još dva pistaća, a neće da se otvore...šizenje...
То кад остану баш кад је кесица скоро празна... бар да су на почетку, па их човек ни не примети...То кад остану баш кад је кесица скоро празна... бар да су на почетку, па их човек ни не примети...
А брезобразан је био један нови члан... ето и ја да дам мало по жутом...
pa ko? niko neće da mi odgovori?!![]()
...nemam pojam koji mu je ali sam ga prijavila...preterao je.....nisam mu se ni obratila a on mi se kaci na svaki post koji ama ni trunke nema veze sa njim...ma kakvi, ja to samo onako....ma naravno da je bio....eto i ja dodjoh na tapet....
![]()

zamisljeno pipam bubuljicu i pitam se kad ce da sazre vise....izmedju dve sise stoji....strci..
ma krv.......nemam pojam koji mu je ali sam ga prijavila...preterao je.....nisam mu se ni obratila a on mi se kaci na svaki post koji ama ni trunke nema veze sa njim...
![]()

gazila bi ga po faci sad da mozes ?![]()
ma kakvi...samo me je zamislio....ne kapiram poriv i razlog...mislim zasto shvatati neciji post kao provokaciju (i to licnu) i onda se istresati na toj osobi?....da mu je motiv druzenje i zezancija ne bi se tako ponasao...
ma kakvi...samo me je zamislio....ne kapiram poriv i razlog...mislim zasto shvatati neciji post kao provokaciju (i to licnu) i onda se istresati na toj osobi?....da mu je motiv druzenje i zezancija ne bi se tako ponasao...
![]()
tkacio:udari gatkacio:
a cime...ces mi pozajmiti svoj sajber pendrek
????esi witch ili sta?sutni mu trajno prokletstvo....vecno nehebanje.....

a da bude uvijek horny![]()

esi witch ili sta?sutni mu trajno prokletstvo....vecno nehebanje.....
ja sam witch samo u krevetu...u poslovnom smislu zena zmaj a privatno secerko....
...e ovako glupi post ne napisah dosad....
.....idem da se pokrijem usima.....a da bude uvijek horny![]()

ja sam witch samo u krevetu...u poslovnom smislu zena zmaj a privatno secerko....
...e ovako glupi post ne napisah dosad....
.....idem da se pokrijem usima.....

idem da radim...nadam se da ćete biti tu kasnije
touch s screen...touch d screen ,,,feel it..come on feel it.....![]()
i can feel it now....o my god....