HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
hehe... jok pipi...
e, sad idem, mozda nekom od vas sutra kazem... videcu...
e, sad idem, mozda nekom od vas sutra kazem... videcu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaaaam....povecali su ti platu?
nisu platu, no jednu ratu:|
"I sad čekaš sabah sa šejtanom"...ovih dana, pa evo i jutros, posle niza godina imam ponovo priliku da vidim kako izgledaju jutra...što li sam tolika prespavao, šejtan će ga znati.
Ispravka, lepotice moja, "nesretno zaljubljenog".ja daco kad sam vidjela da si onlajn pomislla...vidji ovog vampira zaljubljenog..

Ispravka, lepotice moja, "nesretno zaljubljenog".
Skidam neke fajlove sa sajta americkog patentnog zavoda, a to je zestoko sporo, i cekam nekog svog rodjaka bizMISmena koji ce mi mozda nabaviti neki materijal, to mi je zadnja sansa i sasvim bedna odstupnica ako Mina ne uspe da dobije knjigu. Dobro si me podsetila da joj danas posaljem porukicu podrske, devojcicu muci nostalgija, prijatelji i svi dragi daleko, a ona se tamo zlopati, plus jos i vreme odvratno, kod nje pada sneg koliko znam. :-( Kakve li sve guske i sponzorusice ovde ne prosperiraju, a vi se deco tamo borite u tudjem svetu...yebes zivot :mad:, izvini lutko mora da se opsuje.
I dok cekam na te patente smejem se malo tudjim fantazijama. Kako se ta raja folira, sve velikani naseg glumista.![]()
veoma uzbudljivo......si pronalazac?

Moj zivot se sveo na posao i opijanje uivece. Sinoc sam povratila nekoliko puta, dobro da sam se probudila na vreme. :|

Moj zivot se sveo na posao i opijanje uivece. Sinoc sam povratila nekoliko puta, dobro da sam se probudila na vreme. :|
)))
Blago tebi, moj zivot je sveden samo na posao...
Dobro jutro, Dano. Ne budi tako crna...hehe...
dano nema nam druge nego da se zenimo i udajemo)))
zivot vise nema smisla![]()
)))))u mene obrnuto![]()
Eh, dobro jutro... : )
Ma, ajde, molim te, kako nema, tek je poceo. : )
A zamisli kad bi bili cimeri!)))))
)))e bash je slatka pesmica.klik na smajli