Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Yah..ja sam nochas taximama i ne smem da se uspavam...vech u tri posle zzurke napunim puna kola dece i razvezem kuchama da e bauljaju po punom mesecu napolju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tom slucaju..drzacemo te budnom..Yah..ja sam nochas taximama i ne smem da se uspavam...vech u tri posle zzurke napunim puna kola dece i razvezem kuchama da e bauljaju po punom mesecu napolju...
Mrzim modnu industriju. Koren sveg zla. chasna rech,

Prije 6.000. posta bolje malo da =>naduvene iskreveljene shtancane kreature bez mishljenja.
Josh 45 postova i zvanichno sam geek.![]()
dok ne vratim pse necu da se smirim, ima da zveci sve ima da ih skrsim pa makar me upucali!!!:mad::mad::mad:
Miran ! ! !dok ne vratim pse necu da se smirim, ima da zveci sve ima da ih skrsim pa makar me upucali!!!:mad::mad::mad:
dok ne vratim pse necu da se smirim, ima da zveci sve ima da ih skrsim pa makar me upucali!!!:mad::mad::mad:
Miran ! ! !
u kucicu, brzo. :mad:
Dobila sam opkladu!
OLE, OLEOLE OLE !!!!!!!!!!!!!!!
Obaveshtava se mushka sponzorusha da se na sledechem okupljanju pojavi sa kesom chokoladnih bananica i koka kolom od dve litre, kolu chemo podeliti !
I sok!Znachi Dano...znachi da je bilo, da se desilo i da sam dobila opkladu...nemoj da gledash samo crvena svetla na semaforu....
a i nije da hochesh da se udash za njega...nechesh...ako ikad pomislish suprotno znaj da je to njegov vudu odradio i da njije realno.
Kresni ga kroz dva meseca pa onda nadji drugog. namigsmajli
Ako i izgubis ja ti necu traziti da platis, meni je bitna opklada.. 
Ja sam dobila opkladu, ali ako nastavish da plachesh ne morash da platish. Razumem ja to, ti si sponzorusha, nisi navikao da plachash...:-D

Mislim, dajte, recite, pa cu se potruditi da donesem pobedu u opkladi onome ko mi se vise svidi. 
Ja mislila da radim, da ne spavam, dok jos ovo drzim u glavi, ali ipak cu leci... Sutra svakako nastavljam... :| 
Mala, navali. Da znas da i dalje "navijam" za tebe.Ujeee, ala ste se razbezali...Ja mislila da radim, da ne spavam, dok jos ovo drzim u glavi, ali ipak cu leci... Sutra svakako nastavljam... :|
![]()

Mozda bi i meni pomoglo da nadjem "onu pravu".