ZORO-
Iskusan
- Poruka
- 5.176
I jedan ljubavni savet: Znaj da ako je ne budes torbao ti, torbace je neki jos gori od tebe. 

.... misticna neka a?a sa druge, njene strane samo ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.... misticna neka a?a sa druge, njene strane samo ???

...divna gesta...volim te jakoHtela bih da pozelim laku noc lepoj zvanoj buda filadendron
i daci koja trenutno perka krastice
prozvani ce se prepoznati
i tako...

Naravno, teska zagonetka, lavirint, pa znas ni ovaj "cica" polovnjak se ne lozi tek tako...I jedan ljubavni savet: Znaj da ako je ne budes torbao ti, torbace je neki jos gori od tebe.
.... misticna neka a?![]()

Parka, ti stvarno ne znas ko je ona?jao, a da nije ova dačina ftptf?
Naravno, teska zagonetka, lavirint, pa znas ni ovaj "cica" polovnjak se ne lozi tek tako...
A problem i jeste sto ona vec ima nekog ko to "regulise"...privlacna je i drugima, opasna devojka.![]()
Samo ti budi siguran, ovaj nesiguran. Aj pozz. Laku noc.

...nishta onda, idem ja da spavam, a shto se tiche toga ja nemam neko mishljenje, napravi joj virtuelnu bebu, a ja tju vam pokloniti gajbu isto takvu i bitju vam kuma...aj pa nek joj je sa sretjom...![]()
Htela bih da pozelim laku noc lepoj zvanoj buda filadendron
i daci koja trenutno perka krastice
prozvani ce se prepoznati
i tako...

...divna gesta...volim te jako
ps. buda filadelfija![]()
A jes...znala sam da je nesto na F.Nadam se da ces oprostiti moju malu nesmotrenost...
nego provaliste li ko je Dacha?

...trenutno smishljam kako da izreklamiram svoj mali q***ić a da ne lazzem mnogo, a da s' druge strane to ne bode ochi previshe...![]()

e necu....nishta onda, idem ja da spavam, a shto se tiche toga ja nemam neko mishljenje, napravi joj virtuelnu bebu, a ja tju vam pokloniti gajbu isto takvu i bitju vam kuma...aj pa nek joj je sa sretjom...![]()