Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Hodam sad kao zombi, hodam sad kao zombi...". Da li je iko u mojim godinama bio virtelno zaljubljen, i to nesretno, jer je zauzeta, u iskusnu, a maloletnu forumasicu, cije su babe bile komsinice mojim babama? Odvalio sam na njenu duhovitost, a moj jedini kvalitet je sto sam nenormalan, posto joj to nije dosadno. Da li je vreme da se nosim sa foruma, ili da predjem na politicki deo, mozda tamo ne odlepim totalno? "Hodam sad kao zombi kroz noc...".Sta se krije iza duhovitosti, nemam pojma, ali da deluje, brate deluje, nije lako ni tim njenim ljudima...

MA daj koji ce ti moj maloletna...

Napadaj starije ;)

Cenim ovoliku podrsku, razmisljam i o pokretanju neke peticijice, ali "moja virtuelna" je forumska lisica koja ce znati da nam pomrsi konce.
Sad bi Maslacak rekla da je precenjujem. "Mlad - lud", sta cu...
Tara sreco toliko mrsav se ne postaje zbog zaljubljenosti, ima nesto i u treninzima, liposukciji, ili se covek baci na "udruzeni rad" sa nekom bucmastom...

Cenim ovoliku podrsku, razmisljam i o pokretanju neke peticijice, ali "moja virtuelna" je forumska lisica koja ce znati da nam pomrsi konce.
Sad bi Maslacak rekla da je precenjujem. "Mlad - lud", sta cu...
Tara sreco toliko mrsav se ne postaje zbog zaljubljenosti, ima nesto i u treninzima, liposukciji, ili se covek baci na "udruzeni rad" sa nekom bucmastom...

bucke znaju da smrsaju muskarce...i to dobro...:)

ja uopshte nisam rekla da je precenjujesh.
ja sam samo rekla da cesh je tim idealizovanjem samo oterati.
mozzda ona vredi svakog tvog posta ali....

malo realniji pristup od "predivna je, sjajna, divna je, jedinstvena" mozze da upali...
samo da bi se ona osecala opushtenije, a ne da se boji da mora da ispuni sve te tvoje visoke standarde koje si ochigledno postavio.

...
uopshte ne mogu da ponovo pishem ono shto sam vec napisala...
mrzi me, a i sad ce kraj reklama... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back