- Poruka
- 6.984
Godoa?
Nisam gledao taj film na divx-u...a ko je taj God?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godoa?
Па на пример... како напредује она прича... ти и Конте...O čemu vi ljudi ovde pišete?

Па на пример... како напредује она прича... ти и Конте...![]()

Da znaš da mi je trebalo vremena da se setim ko je to. 

Joj.
ops:
Nisam gledao taj film na divx-u...a ko je taj God?
...a, kakav li tje tek osetjaj biti, pitam se ja , kad budem uzeo da jedem onu standardnu, sigurno tju se na smrt prepasti......u poslednje vreme sam jeo samo one mini plazmice sa ukusom vishnje i sad mi ova mini plazma izgleda ogomno, a bila je tako mala kad se pojavila...![]()

...a, kakav li tje tek osetjaj biti, pitam se ja , kad budem uzeo da jedem onu standardnu, sigurno tju se na smrt prepasti...![]()

Zezash me?To sam i ja pomislila kada si ono napisao.![]()
Значи већ је пао у заборав...Da znaš da mi je trebalo vremena da se setim ko je to.
Joj.
ops:
![]()

Извини... али морам да те питам...Slavka, shvati, da si ti u pitanju...ti me ne bi ovoliko mucila, ova moja "virtuelna" je bez duse.![]()

Извини... али морам да те питам...
Од чега се састоји та виртуелна...![]()

Заљубио си се у постове и три приватне поруке?!I pp, komada 3.ops:

Заљубио си се у постове и три приватне поруке?!
Не разумем...
А шта ако је то све писао неки бата...:shock:

I on bi me vec "startovao"...Ovaj "bata" sto me privlaci je plavusica - manipulator.
![]()

Za sad dosta licim na nju, ali polako se vracam u anti - seka formu, "postigli smo odredjeni rezultati..."Možda je dača seka.![]()

Може бити...Možda je dača seka.![]()

Добро... када си тако сигуран...I on bi me vec "startovao"...Ovaj "bata" sto me privlaci je plavusica - manipulator.
![]()
..koje je zadnje slovo nicka...jos samo to fali dacho da sklopimo mozaik..?
mislim mi neupuceni,ovi sto su odranije tu znaju o kome se radi...:shock:
ops: