Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dacho,Dacho...slomio si mi srce
Slavka, shvati, da si ti u pitanju...ti me ne bi ovoliko mucila, ova moja "virtuelna" je bez duse. :cry:
S tobom bi bio mnogo hrabriji...komsije se uvek "ispomazu"...jedino sto bi tvoj muz mogao da me saceka u nekom pasazu i oplavi k'o vola...ali to bi se sve zataskalo kao politicki sukob. Jedino sto je korisno kad si zaljubljen je gubitak apetita, tako da cu iz svega izaci s momackom linijom, tri kile za dva dana ej.
Izlaz iz agonije se ne nazire, jutros me neki decko, koji se lozi na pank, savetuje da se "lecim" u kafani...zamisli scenu - izlazim iz kafane zagrljen sa gomilom olindranih tipova u fajerkama i martinkama i pre nego sto cemo baciti peglu dernjamo se "...jednom kad se zaljubis...bice ti jasno...kako se tuguje...aaaaaa, ooooo, eeeee...".
Moram prvo da se raspitam da li ti je muz surova faca i ako mi ova "virtuelna veza" ne uspe, a po svemu sudeci nece, lecicu se koncertima na trgu.
Koje li tragedije, komsinica Slavka mi je seks simbol foruma, a i sire, a ja nesretno zaljubljen u "moju virtuelnu", ovo ni mala Dana ne bi zakuvala...:cry:

Haj! Ima li sta novo, u koga se dragi Dacha zaljubio? :D
Ma znaju i Parka, i NovaIsta, a i Zelenooka naslucuje, samo su :cool: cure, pa nece da me zezaju.
Nisam lose ni prosao, nije to ni bila obicna "korpa", nego suptilno, nezno odbijanje, mesavina :mrgreen: i :heart:, i to me najvise zbunjuje. Cure sad sigurno znaju cija je to taktika. :)
Na neki nacin joj se dopadam, cim mi stavlja do znanja da sam "fin" decko i da "ona nije za mene", a to me i izludjuje... :confused: Mogu li cure da odglume vlastitu nesigurnost da bi nekog otkacile na kulturan nacin, ili je ona zaista takva, ranjiva i nesigurna u sebe iz ko zna kog razloga, a sva ta duhovitost joj je samo maska? :confused: Ovaj opis bi pre meni pristajao, imalo bi smisla da ja njoj kazem "suvise si dobra za mene", ta taktika ce me sahraniti...:( , a slag na tortu je sto ona tvrdi da ja manipulisem njom. :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back