Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kamo srece da jesam, Parka jeste neodoljiva posto je jos i ekspert za kladjenje, ali nisam stigao...kad postujem samo s ovom "mojom" zauzetom, tako se i zaljubih...prokleti racunari i sva ta tehnika, treba me sutnuti u srednji vek...

E Maslačak, Maslačak...lako je tebi. Ima li možda ona tvoja prijateljica Suza neki pametan savet za ovu moju virtuelnu muku, moj "neprijatelj" je oličenje ženske mudrosti i "namazanija" je od političara?
jok.
ja da sam imala da iznesem neki biser mudrosti povodom tvoje situacije, ja bih ga vec prosula. :D

mislim, ako stvarno zzelish, ti organizuj susret... neke vrste...
a, najbitnije od svega je da prekinesh toliko da je hvalish...
u pochetku to prija, godi, al` kasnije, zzensko ce samo da se povuche jerbo ce biti ubedjeno da ne mozze da ispuni tvoja ochekivanja.
ebi ga, nismo svi svakog dana podjednako vrcavi i duhoviti...
mozzda, bash tog dana, kad (jedva) odluchi da se nadje s tobom, ona bude u nekoj minus fazi, i umesto da te ochara svojim opaskama, ti se potpuno, a i bezrazlozzno razocharash...
i shta ona muka da uradi?

lepo je ochuvati prelepu sliku o sebi u nechijoj tudjoj glavi, pa makar virtuelno, pa makar i na ushtrb stvarnog iskustva. :D

inache, sve (chitaj vecina) zzene su vrlo poznate po shbbkbb.
sve vrlo rado pishu scenarie u svojoj glavi - ja cu reci ovo, on ce reci ono...
sve vrlo rezziraju...

a ako su trenutno u loshem raspolozzenju, taj film u njihovoj glavi retko ima srecan kraj.

ja sebe uhvatim ponekad kako to radim, al` onda se iznerviram i kazzem a u pm, necesh ga majci dramiti oko nechega shto si sama smislila i shto nema veze sa zzivotom.
eto.

uf, nisam pisala ovoliko od srednje shkole. :D

Ti si "dobrica", ne verujem da spadas u vecinu koja pise scenarije i bavi se dramaturgijom, da si "scenarista" ne bi me ovako od srca posavetovala. Hvala. Nema mi druge, nego da cuvam njenu "sliku" u ovoj mojoj ludoj glavi...
I ristob mi deluje iskusno za obicnog "uljeza", da nismo mi "virtualci" u mnozini? Ko bi ga znao, puno je virtuelnih devojaka, mora to neko i da voli...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back