Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нико посебно...
Оља: Све је то лепо али ако не верујеш некоме како ћеш да се одлучиш да се чујеш с њим...
Ово је реторичко питање...

ma ja nisam osoba koja nikom ne veruje i koja pristupa icemu sa negativnom konotacijom...i ne mislim da je nesto strasno pricati sa nekim i dati svoj broj ako ti se neko na ovom nivou dopadne...jednostavno, ne donosim zakljucke ali dam vremena da se osoba pokaze...jer pretvaranje i laganje, ako si imalo pronicljiv, vrlo brzo izadje na videlo...pa ulovila sam ovde jednu personu da me je slagala koji auto vozi (izmedju ostalog) i zavrsili smo...ako je to slagao, ko zna i sta je drugo...:)....

Osobe koje lazzu takodje otkrivaju sebe, chak i vishe nego drugi...otkrivaju svoje slabosti ...
neko ko lazze da vozi bolja kola, da ima partnera, da nema supruzznika, da zzivi u inostranstvu, da je uspeshan,da je suprotnog pola...tachno nam govori shta mu je kompleks.

Osobe koje lazzu takodje otkrivaju sebe, chak i vishe nego drugi...otkrivaju svoje slabosti ...
neko ko lazze da vozi bolja kola, da ima partnera, da nema supruzznika, da zzivi u inostranstvu, da je uspeshan,da je suprotnog pola...tachno nam govori shta mu je kompleks.

:) naravno...samo nikad se necu navici na to koliko neki ljudi to sa lakocom i inspiracijom rade kao da im je to hobi...e trebali bi da se prijave na temu baby jane o strasti :hahaha:....

To bi bilo kul...provela sam pola detinjstva na zadnjem sedishtu automobila i to sa mladjim bratom na glavi...moji krstarili uzduzz i popreko svuda, ko cigani...trauma...

meni je ustvari najgore pre nego sto se smestim na sediste...posle ide lakse...sad cu da ponesem u voz mp3 i neku knjigu i bog da me vidi...ne poznajem bg ni malo i ne usudjujem se kolima da idem (a jos i trosi kao lud)...:whistling:

sto? nisu ti davali sladoled preko ramena?

mi smo bili prototip "paradajz turista"...sta sve nece da stane u "wartburg"-a...ma koji kamion :klap:

e mi smo imali ladu specijal....pa jos sam krovnim nosacem....:whistling:...i sav ekvipment made in poljska za uspesno letovanje..satori sa sve predsobljem, kuhinja na otvorenom i sav ostali kamperski komfor sa sve maskama i perajima raznih vrsta (od svakog bar po tri jer je bilo jeptino :hahaha:)...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back