Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.720
...e', a 'el mogu te pitam neshto...?djesi, Moode...sta se radi?
(moze, moze kava...mada, imam samo ness...ako pijes tursku...morat ces do ducana...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e', a 'el mogu te pitam neshto...?djesi, Moode...sta se radi?
(moze, moze kava...mada, imam samo ness...ako pijes tursku...morat ces do ducana...)
...pa, 'el mogu???![]()
Uh ! Učinilo mi se "Alapaćino" - ali Alpaćino.......ajde de...he...he...he...![]()
...a, 'el si stvarno iz makarske...?mozes brate...nego pravila sam kavu...evo, pitaj...
(i gledaj da stilski ne odudara od tvojih ostalih...pitanja, inace ce pomislit da sam Skobalj ili Osipaonica...)
Alapacino je najboji, al moras imat viskija da obilno...dospes...inace ne radi...![]()
...ja sam kao jako mali tamo chesto letovao, chak par puta i mlogo mi je bilo super i chast mi je da poznajem nekoga odanle...najstvarnije
zasto?
...ti se bar secas neceg![]()
...ja sam kao jako mali tamo chesto letovao, chak par puta i mlogo mi je bilo super i chast mi je da poznajem nekoga odanle...
...e, ostalo mi u setjanju samo par stvari, hotel meteor chini mi se da se tako zvao i neki car koji je prodavao zezalice za decu po plazzi i stalno je vikao " dosh'o dundo, dosh'o dundo " , na sav glas , valjda mu je tako ime...
...eto sdamo sam to 'teo da podelim sa forumom...![]()
...a, 'el znash tog lika o kojem govorim?tako se jos uvijek zove...
"dundo" je stric, ujak...starija muska osoba...
steta, nemam sad neku svjeziju fotku grada...![]()
...a, 'el znash tog lika o kojem govorim?
znam bar dvojicu koji su prodavali stosta po plazi...od sltakisa do voca/povrca/kukuruza...
+ jednog "fotografa" koji je vodao i magarca...radi reklame? ()
+ i Joska (kojeg ama bas svi znaju...) koji imao vagu i prodavao sitinice na plazi...
...a el znaš jednog klinca sa motkom, njega svi znaju, derao se po plaži
i udarao koga stigne...?
...to je bio mali pič...![]()