Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slatki ste... :heart:
Ma, polozicu ga, makar ne spavala tri dana....
A, njega, necu da zovem... necu da ga smaram, da dosadjujem... znam da je i njemu tesko koliko i meni, mozda i vise, a treba mu vremena da sredi glavu....

Mislite da je tacno ono, kad nekoga hoces da vezes za sebe, najbolje je da ga pustis da ode....?:confused: Ne mogu vise ni da razmisljam racionalno.... :confused:

nemoj na to ni da pomisljas....gadno je i reci a kamoli odraditi.....:eek:

djanek sine..pa sta bi ti hteo,da se druzimo,da caskamo..ne razumem?
kao drugari smo..zezanje i to..?
mis'im duvaj ga..ybt pa ne dolazim ja ovde zbog toga.. :)

Не можемо нас двојица де се дружимо...
Нисмо иста класа.
Ја сам само хтео да учим од тебе али ти тако љубоморно чуваш своја знања и вештине...
Шта речи, ако већ не желиш да преносиш знање, онда га и не показуј...
Овако, разочараш човека.
Зашто ти долазиш овамо?
Ја сам био убеђен да си овде због тога да би нас учио...

Pogresno si me shvatila... Nisam ja od onih pored kojih ne moze da se dise... Cak ima on i suvise slobode... Mislila sam da shvati neke stvari....

sorry, formualcija recenice je gadno zvucala...odmah sam pomislila da nebih volela da neko u vezi mene pomisli tako nesto...ako vezivanje (ta uzasna rec) ne ide mic po mic, spontano i sa obe strane otprilike podjednako sve je za dz....:)....lepse je reci upoznavanje....mada, kad sam se osetila ugrozenom koliko je jedna osoba usla u moj svet to sam nazivala kopanje po mojoj dushi....:whistling:

sorry, formualcija recenice je gadno zvucala...odmah sam pomislila da nebih volela da neko u vezi mene pomisli tako nesto...ako vezivanje (ta uzasna rec) ne ide mic po mic, spontano i sa obe strane otprilike podjednako sve je za dz....:)....lepse je reci upoznavanje....mada, kad sam se osetila ugrozenom koliko je jedna osoba usla u moj svet to sam nazivala kopanje po mojoj dushi....:whistling:

Upravu si... ali znamo se mi odlicno, i to 'vezivanje' je islo mic po mic... ma, to je jako komplikovano... najgora stvar je kad muskarac ne zna sta hoce... odnosno, kad se plasi...
Tesko da ce me sad neko razumeti, ali kad bih objasnila celu situaciju, to bi trebalo da se cita i cita, smaranje....

Upravu si... ali znamo se mi odlicno, i to 'vezivanje' je islo mic po mic... ma, to je jako komplikovano... najgora stvar je kad muskarac ne zna sta hoce... odnosno, kad se plasi...
Tesko da ce me sad neko razumeti, ali kad bih objasnila celu situaciju, to bi trebalo da se cita i cita, smaranje....

jbga...ja nesto nemam iluziju da postoje ljudi koji "ne znaju sta hoce", "plase se"...
cini mi se da oni znaju sta hoce, al ne znaju kako bas toga da se docepaju pa...
frak...nadam se da grijesim... :confused:

jbga...ja nesto nemam iluziju da postoje ljudi koji "ne znaju sta hoce", "plase se"...
cini mi se da oni znaju sta hoce, al ne znaju kako bas toga da se docepaju pa...
frak...nadam se da grijesim... :confused:

Za ovog mog je to da 'ne zna' i 'plasi se' tacno... Koliko je na svim mogucim poljima siguran, zna sta hoce i sposoban da se toga docepa, toliko je na ovom polju....

e ima ih ko muha i buha....:whistling:....pa jos kad se udruze sa nama zenama koje znamo sta hocemo....e sexa na tone :super:....

Slatki ste... :heart:
Ma, polozicu ga, makar ne spavala tri dana....
A, njega, necu da zovem... necu da ga smaram, da dosadjujem... znam da je i njemu tesko koliko i meni, mozda i vise, a treba mu vremena da sredi glavu....

Mislite da je tacno ono, kad nekoga hoces da vezes za sebe, najbolje je da ga pustis da ode....?:confused: Ne mogu vise ni da razmisljam racionalno.... :confused:

:) Neh nije ti najbolje da pustis da ode ako ga zelis... jer moz da se vrati, a i ne mora...
Drzimo ti fige da polozis taj ispit. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back