Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, carevi, vas rikan da vas pita... jel se secam neko kako se ubacuje neka adresa u winamp, ono, radio da se slusa onaljn? a, sad vidim da nece ni sa sajta... izgleda im striming ne valja... znaci, ako znam sta je striming, evo glava... al' tamo pise tako, pa se pravim pametan... ih... velika stvar... k'o da to ni ne moze da se nauci...

e, carevi, vas rikan da vas pita... jel se secam neko kako se ubacuje neka adresa u winamp, ono, radio da se slusa onaljn? a, sad vidim da nece ni sa sajta... izgleda im striming ne valja... znaci, ako znam sta je striming, evo glava... al' tamo pise tako, pa se pravim pametan... ih... velika stvar... k'o da to ni ne moze da se nauci...

file/play URL..
nema na cemu:)

hvala, zmaju... sad ce vas rikan da napravi celu plejlistu sa svim radio stanicama... imao sam ja vec to, al' zaboravio kako se radi... znaci... imao je i jedan sajt gde su imali listu svih radio stanica iz cele bivse jugoslavije... pa ti odaberes sta ti se svidja da slusas... samo sto striming nije bio najbolji... striminig... mislim... ou, jea... he...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back