Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja danas idem na posao i sreo sam jednu djevojku koju svaki dan srecem posto izgleda radimo u isto vriejme...a ja nikad ne gledam ljude oko nego mi je pogled vishe baziran na periferne stvari koje pohranjujem jelte u moj hdd...i slucajno sam na momenat podigao i fokusirao pogled kad ona meni caaooo...koji trip :eek: reko cao al totalno zbunjeno.
missim visoka je, smedja,mrsava, prirodna i neobicno lijepa..i radi u apoteci:lol:

ja danas idem na posao i sreo sam jednu djevojku koju svaki dan srecem posto izgleda radimo u isto vriejme...a ja nikad ne gledam ljude oko nego mi je pogled vishe baziran na periferne stvari koje pohranjujem jelte u moj hdd...i slucajno sam na momenat podigao i fokusirao pogled kad ona meni caaooo...koji trip :eek: reko cao al totalno zbunjeno.
missim visoka je, smedja,mrsava, prirodna i neobicno lijepa..i radi u apoteci:lol:

Savataj ti to.

Makar bili drugari - cista geometrijska progresija...

sifra: drugaricine drugarice...

Poslusaj me pazljivo:

1 - nisi se snasao,
2 - ako je takva stvar - pakuj ti to odmah u trojku.

ma nemam ja sta da se snadjem ili ne snadjem
meni svejedno
nemam ja problema sa djevojkama nego mi cudno kako smo prolazili godinu dana jedno pored drugog a tek sad da mi se javi.:confused:
a ova njena ima lika i nije u fazonu trojki
mozda bi i pristala posto sam ja u pitanju al nisam ja u tom fazonu:))))
ja sam pentium M nisam dual core:lol:

ma nemam ja sta da se snadjem ili ne snadjem
meni svejedno
nemam ja problema sa djevojkama nego mi cudno kako smo prolazili godinu dana jedno pored drugog a tek sad da mi se javi.:confused:
a ova njena ima lika i nije u fazonu trojki
mozda bi i pristala posto sam ja u pitanju al nisam ja u tom fazonu:))))
ja sam pentium M nisam dual core:lol:

Ne - nisi se snasao, sam si napisao.

A da li imas problem sa devojkama? Pa obicno ljudi nemaju problema sa necim sto nemaju.

Ali je tvojoj sujeti svakako godilo sto ti se obratila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back