Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spam spam spam spam spaaaaaaaaaaaaaaaam

aj' ćao!
viannen_84.gif

ijaaaoooooo...pa mnogo si propustio...moraces da im zavedes red...bre nikako da odem...emotivno i fizicki se vezujem za fotelju :lol:
Oteli se kontroli, pa se zanemocalo od prangijanja... :D :bye:
dacho nisam jer su mi ukinuli na poslu youtube zbog majmuna koji su gledali samo xxx.
a znajuci Baju mogu da zamislim samo na sta lici pesma...aaaaaaaaa SRCCA

Pocelo je spontano, zbog Ivane, pa sam puko zbog Mirke Sizike, i onda smo dernecili citavu noc, do pred zoru, na dve teme. Ivana, Goksi, Slonce...:super:
Prvi put sam cuo vecinu tih pesama, ali otkidaju... :super::rotf:

sad nesto razmisljam.
kako su nekad neki spojevi fatalni i komplikovani i kako su sprega svega odjednom da ne mozes da se raspletes..
i kako nekad nekada nista nikako da pocne d ajenjava, nego je uvek onako napeto, jako, intenzivno.
a na temu o strahu od ljubavi, toga se bojim. jer hrlim u takve spojeve bezrezervno. i jedino da se spasim mogu da pobegnem.

sad nesto razmisljam.
kako su nekad neki spojevi fatalni i komplikovani i kako su sprega svega odjednom da ne mozes da se raspletes..
i kako nekad nekada nista nikako da pocne da jenjava, nego je uvek onako napeto, jako, intenzivno.
a na temu o strahu od ljubavi, toga se bojim. jer hrlim u takve spojeve bezrezervno. i jedino da se spasim mogu da pobegnem.

I od mene se takve spasavaju begstvom...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back