jayme
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
decko(u pokusaju) me pitao da li sam gadljiva na slanje poruka jer mu se nisam javila par dana.... A mene mrzelo da mu se javljam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi ste vi pokvareni spameri![]()
:???:
sta?
:???:
sta?
veselo jos od one..."...evo zora svice, iz kafane krecu, svako svojoj zeni, a ja ne znam dje cu..."
Dobro jutro!
Pa, da li vi ljudi uopšte spavate???
Noćas neki dernek ovdje bio, a?
![]()
olja, pa ti nisi debela, sta ti je
Dobro je, ostalo se zivo jutros...pokvareni spamer...
joj,millie,kako je sladak taj smajli
a već danima mi je samo ova pesma u glavi
dacho nisam jer su mi ukinuli na poslu youtube zbog majmuna koji su gledali samo xxx.
a znajuci Baju mogu da zamislim samo na sta lici pesma...aaaaaaaaa SRCCA
to je ovaj naš 'lega forumaš postavio na Svaštari...ima ih mnooogo slatkih...![]()
http://forum.krstarica.com/threads/245670
Oteli se kontroli, pa se zanemocalo od prangijanja...ijaaaoooooo...pa mnogo si propustio...moraces da im zavedes red...bre nikako da odem...emotivno i fizicki se vezujem za fotelju![]()
dacho nisam jer su mi ukinuli na poslu youtube zbog majmuna koji su gledali samo xxx.
a znajuci Baju mogu da zamislim samo na sta lici pesma...aaaaaaaaa SRCCA
spam spam spam spam spaaaaaaaaaaaaaaaam
aj' ćao!![]()
sad nesto razmisljam.
kako su nekad neki spojevi fatalni i komplikovani i kako su sprega svega odjednom da ne mozes da se raspletes..
i kako nekad nekada nista nikako da pocne da jenjava, nego je uvek onako napeto, jako, intenzivno.
a na temu o strahu od ljubavi, toga se bojim. jer hrlim u takve spojeve bezrezervno. i jedino da se spasim mogu da pobegnem.
razmatram dachin skok s motkom....mora da je grandiozan.....