Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od danas sam na odmoru...

2a78pvt.gif

što, šta fali evoksima?
mislim, podsećaju na detinjstvo i sve, a ja crtaće uopšte ne osećam da sam prerasla.. i nadam se da i neću =)

a koji bi ti gledala?

pa gledala bih Evokseeee...
sad4.gif

ne znam kad sam ih poslednji put gledala...

čuj da prerasteš crtaće - ne pada mi na pamet...
kad taj momenat dođe (ne daj Bože) mogu slobodno i da otegnem papke, znaću da više nisam ni za šta!!! :neutral:

elem, moram i da se požalim, pošto dežurne žaldžije nešto ne zalaze u ove naše krajeve
-nisam platila mob pa su mi jutros isključili odlazne pozive
-odem juče na lagunin sajt i ne znam koj li mi je q bio, te pročitam uvod neke knjige vesne radusinović.. vi to ne možete da shvatite... bilo mi je loše ono.. letnji dan do podne =I

što ja to sebi radim, što?

elem, moram i da se požalim, pošto dežurne žaldžije nešto ne zalaze u ove naše krajeve
-nisam platila mob pa su mi jutros isključili odlazne pozive
-odem juče na lagunin sajt i ne znam koj li mi je q bio, te pročitam uvod neke knjige vesne radusinović.. vi to ne možete da shvatite... bilo mi je loše ono.. letnji dan do podne =I

što ja to sebi radim, što?

ko te tjero da to citas, ko te tjero...:)

eh =(
bila sam kao, ma odakle meni uopšte pravo da za nešto tvrdim da je njesra, a ni čitala nisam.
tako sam se otrovala sa po deset stranica: isidore bjelice, anabele basalo, kupoholičarke, ove vesne r, u nepravilnim vremenskim razmacima, taman dok zaboravim traumu od prošli put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back