neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Olja, znaci bilo je sve po planu...
Dobro jutro...![]()
jutro...bilo je iznad ocekivanja, u svakom pogledu....eh, ucvrstio je sebi pozicije....vrlo
.....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Olja, znaci bilo je sve po planu...
Dobro jutro...![]()
jutro...bilo je iznad ocekivanja, u svakom pogledu....eh, ucvrstio je sebi pozicije....vrlo
.....opa....osmeh ponedeljkom pa to je lepo.
nesecam se boljeg vikenda u poslednjih 4-5 godina....
dobro jutro forumasi
opa....osmeh ponedeljkom pa to je lepo.
nesecam se boljeg vikenda u poslednjih 4-5 godina....
dobro jutro forumasi
....daj koji detalj.....

Drago mi je...al' sam ipak ljubomorna....![]()
e ja kad dodzem za bg planiram da angazujem krompirka, koji se dao u upoznavanje 4umasha, da mi odradi turneju...e ja kad dodzem za bg planiram da angazujem krompirka, koji se dao u upoznavanje 4umasha, da mi odradi turneju...
![]()

Neces da pogresis, ocigledno....izgleda da je krompirko pravi majstor za provod....![]()

to sam jaaaa =D))

što, šta fali evoksima?
mislim, podsećaju na detinjstvo i sve, a ja crtaće uopšte ne osećam da sam prerasla.. i nadam se da i neću =)
a koji bi ti gledala?

elem, moram i da se požalim, pošto dežurne žaldžije nešto ne zalaze u ove naše krajeve
-nisam platila mob pa su mi jutros isključili odlazne pozive
-odem juče na lagunin sajt i ne znam koj li mi je q bio, te pročitam uvod neke knjige vesne radusinović.. vi to ne možete da shvatite... bilo mi je loše ono.. letnji dan do podne =I
što ja to sebi radim, što?

eh =(
bila sam kao, ma odakle meni uopšte pravo da za nešto tvrdim da je njesra, a ni čitala nisam.
tako sam se otrovala sa po deset stranica: isidore bjelice, anabele basalo, kupoholičarke, ove vesne r, u nepravilnim vremenskim razmacima, taman dok zaboravim traumu od prošli put.

e..a ja provalio da mogu sa sluzbenog da pricam kol'ko hocu i niko ne cima za racun,mis'im prica sa umrezenim brojevima je dz,a sa neumrezenim se placa,kao...pokazuje cifru na stanju,ali niko ne cima da se to platinisam platila mob pa su mi jutros isključili odlazne pozive