Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад би макар рекла шта си урадила, па да о нечему и причамо...
pa sto je najgore ne znam,jer da znam sta sam uradila mogla bih da nadjem na guglu kako da ga iskljucim :(
a mozda neko prepozna na pocetku i na kraju pasusa mi se nalazi nesto kao obrnuto P a izmedju svake reci mi se pojavljuje tacka :neutral:
pa sta ti se desilo kad si ukljucila to :???:
pa gledala sam u papir i kucala slepo,onda sam pokusala da nadjem navodnike a posto naravno nemam pojma gde se nalaze na srpskoj tastaturi krenula sam da ih nabadam i onda se to desilo :neutral:

pa sto je najgore ne znam,jer da znam sta sam uradila mogla bih da nadjem na guglu kako da ga iskljucim :(
a mozda neko prepozna na pocetku i na kraju pasusa mi se nalazi nesto kao obrnuto P a izmedju svake reci mi se pojavljuje tacka :neutral:

Ј*бига... мислим да бих некако и ишчачкао кад бих видео, овако напамет не може ништа...

Као кад ме буразер зове и каже, е нешто сам укључио, па ми се све угасило, шта да радим?

Ј*бига... мислим да бих некако и ишчачкао кад бих видео, овако напамет не може ништа...

Као кад ме буразер зове и каже, е нешто сам укључио, па ми се све угасило, шта да радим?
:D
4rvnlk.jpg

heh...sujetni coece... :)

Није права реч... ја и сујета два света.

Ваљда.

@Банши... буди ту још мало. Идем на "Њиндоњс" свакако још мало, па ћу да бачим поглед шта би то могло бити, мада не обећавам ништа.

Да немаш можда неку мачку да ти ту шета око компа и стиска "скраћенице", па активира 100 врагова? :D

То као онај што је звао нас 10 јер му не ради звучна картица, а у оном клупку каблова заборавио звучнике да укључи у струју...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back