- Poruka
- 73.474
jel citava ona kasarna i dalje? Strazario sam tamo po nekim magacinima, aerodromcic je neki bio- vojni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da, sve je tu i dalje.jel citava ona kasarna i dalje? Strazario sam tamo po nekim magacinima, aerodromcic je neki bio- vojni.
Savršeno, sa tim prelivam krompir.šta mislite o varijanti grčki jogurt sa belim lukom i mirođijom ha
Kako je tek meni, 800 stranica sustižem.брате имала сам превише нотификација и изгледа да ми је промакла за ову тему и сад се малопре сетим у јбт шта је са тренутним, као оно ви исписали 10+ страна без мене оО
Ne znam, gledam ima li nekih imena pa bih se setio ali ne. A sa ovih slika mi ne lici na njega. Bubnjar je bio.
Kako je tek meni, 800 stranica sustižem.
Može, desilo mi se.brate kako pirinač može da iskoči
Ako nije Srđa, onda ne znam ko bi mogao biti.Ne znam, gledam ima li nekih imena pa bih se setio ali ne. A sa ovih slika mi ne lici na njega. Bubnjar je bio.

nijeAko nije Srđa, onda ne znam ko bi mogao biti.
Doduše nije ovako izgledao tada![]()
Mada koji je meni k, oni su starija ekipa.
Zato nisam odmah napisao.Kako se zove levi, najvise na njega lici mada...
Da nije moždа
Ništa nije slučajno:мргреен:

bilo je užas proteklih 20 sati, a sad su mi dali zodol i bensedin i sad mi je lepo
meni su prestale kad sam ostavila cigarete, ne znam da li je povezano, ali eto, tako se potrefiloЈа се бојим да кажем јер се осећам као да ћу да урекнем, али мени су се смањиле.
Мислим сад баш недавно сам имала једну доста јаку, али ређе ми се дешава него пре.
Можда је само знак почетка менопаузе :мргреен: