- Poruka
- 86.190
mozda se selim u stranstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisamzar nisi oguglao do sada na takve
У чему се огледа раскош твог ума? За почетак ме просветили објашњењем зашто нас називаш нацијом, кад смо народ.nisam
mi smo nacija degenerika
evo upravo o ovome govorimУ чему се огледа раскош твог ума? За почетак ме просветили објашњењем зашто нас називаш нацијом, кад смо народ.
Не мораш ништа. Ниси морао да одговориш, али ако коментаришеш треба да очекујеш и да ти се неко обрати, посебно кад изјавиш нешто тако бесловесно да је цела нација дегенерисана. Задивио ми се. Жао ми је што сам дегенерик па не схватам дубину твојих мисли, али можда прогледам некад.evo upravo o ovome govorim
sad ja treba da odvojim vreme i energiju da objasnim da je narod viseznacni pojam i da zavisi od konteksta
a da je nacija definisani termin koji je odredjen bla blaaaah bla bla blaah........
o tome se radi
nasi ljudi jednostavno misle da su pametni ako nesto smatraju
misle da im se moze zato sto im se hoce
itd itd itd
nacija je degenerisanaНе мораш ништа. Ниси морао да одговориш, али ако коментаришеш треба да очекујеш и да ти се неко обрати, посебно кад изјавиш нешто тако бесловесно да је цела нација дегенерисана. Задивио ми се. Жао ми је што сам дегенерик па не схватам дубину твојих мисли, али можда прогледам некад.
Супер. Имали смо "стоматологе", који народ називају крезубим и безубим, а сад народ има и психијатра - тебе. Како би решио тај проблем?nacija je degenerisana
znaci bolesna
to tvrdim odgovorno
ovaj narod je kolektivno lud
ako je nesto pojam sa vise znacenja kako onda mozes da ga shvatis u pravom smislu znacenjabojim se da si jedini koji upravo mislis da si pametan, jer sam njenu poruku shvatio u drugacijem smislu, tj. u pravom smislu znacenja reci "narod"
pa to je faktСупер. Имали смо "стоматологе", који народ називају крезубим и безубим, а сад народ има и психијатра - тебе. Како би решио тај проблем?
Не, ти си блистави ум па ти нама објасни како је народ вишезначни појам.ako je nesto pojam sa vise znacenja kako onda mozes da ga shvatis u pravom smislu znacenja![]()
Не питам те за пломбе, него како би "поправио" мозгове. Све си бољи. Знаш и како је било у средњем веку.pa to je fakt
narod je krezub i bezub i velikim delom zaudara i navikama je blizi srednjem veku nego danasnjici <3 sta je sa tobom buebooo
Није га народ осакатио, осим ако не мислиш да га боли то што нисмо довољно добри за њега.iz nekog razloga te je nas narod bas bas osakatio. nadam se da ga nazivas sopstvenim, jer opet se nadam da nisi umislio da si sa druge planete. previse brines burazeru iz naroda :/
a sta ti mislis o ovom nasem narodu ?iz nekog razloga te je nas narod bas bas osakatio. nadam se da ga nazivas sopstvenim, jer opet se nadam da nisi umislio da si sa druge planete. previse brines burazeru iz naroda :/
dovedi se u redНе питам те за пломбе, него како би "поправио" мозгове. Све си бољи. Знаш и како је било у средњем веку.

moras biti koncizan i decidanpitanje je krajnje inteligentno, na osnovu par cinjenica iz vec prilozenih mojih misljenja o tome. sada postajem sve gluplji, jer ne znam sta bih ti odgovorio.![]()