Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
У чему се огледа раскош твог ума? За почетак ме просветили објашњењем зашто нас називаш нацијом, кад смо народ.
evo upravo o ovome govorim

sad ja treba da odvojim vreme i energiju da objasnim da je narod viseznacni pojam i da zavisi od konteksta
a da je nacija definisani termin koji je odredjen bla blaaaah bla bla blaah........

o tome se radi
nasi ljudi jednostavno misle da su pametni ako nesto smatraju
misle da im se moze zato sto im se hoce
itd itd itd

evo upravo o ovome govorim

sad ja treba da odvojim vreme i energiju da objasnim da je narod viseznacni pojam i da zavisi od konteksta
a da je nacija definisani termin koji je odredjen bla blaaaah bla bla blaah........

o tome se radi
nasi ljudi jednostavno misle da su pametni ako nesto smatraju
misle da im se moze zato sto im se hoce
itd itd itd
Не мораш ништа. Ниси морао да одговориш, али ако коментаришеш треба да очекујеш и да ти се неко обрати, посебно кад изјавиш нешто тако бесловесно да је цела нација дегенерисана. Задивио ми се. Жао ми је што сам дегенерик па не схватам дубину твојих мисли, али можда прогледам некад.

Не мораш ништа. Ниси морао да одговориш, али ако коментаришеш треба да очекујеш и да ти се неко обрати, посебно кад изјавиш нешто тако бесловесно да је цела нација дегенерисана. Задивио ми се. Жао ми је што сам дегенерик па не схватам дубину твојих мисли, али можда прогледам некад.
nacija je degenerisana
znaci bolesna
to tvrdim odgovorno
ovaj narod je kolektivno lud

Супер. Имали смо "стоматологе", који народ називају крезубим и безубим, а сад народ има и психијатра - тебе. Како би решио тај проблем?
pa to je fakt
narod je krezub i bezub i velikim delom zaudara i navikama je blizi srednjem veku nego danasnjici <3 sta je sa tobom buebooo

Не питам те за пломбе, него како би "поправио" мозгове. Све си бољи. Знаш и како је било у средњем веку.
dovedi se u red
ono sto je za mene rasprava za tebe je ocigledno svadja
i to je skroz okej sem sto ja ne zelim da cinim takvim ljudima plezir macujuci se sa njihovim zabludama
znaci u cilju da ti ne jm i bachim u tamnicu ignora
ponasajde se !

Back