момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.782
Igzekli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poverovala sam ti. Jer izlgleda ko Bajagin nećak.Danilo Galinari, italijanski košarkaš.
A i čovjek sam od povjerenja.Poverovala sam ti. Jer izlgleda ko Bajagin nećak.
Neka nas vide . Nije da smo najgoriOsećam se ovde kao da mnogo ljudi može da me vidi, hajd'mo na Doris
ја сам вечерас у другом разговору изјавила да бих вањи маринковићу нешто, нема везе шта, ал није лош ни галинари, само лошу си слику изабрао, овде је као неки бојан бијелић нпр а има других слика где бих му исто што и вањиDanilo Galinari, italijanski košarkaš.
A ja baš odabrao tu fotku a ne čirokanu zbog vas damaја сам вечерас у другом разговору изјавила да бих вањи маринковићу нешто, нема везе шта, ал није лош ни галинари, само лошу си слику изабрао, овде је као неки бојан бијелић нпр а има других слика где бих му исто што и вањи
Mislio si, mirne smo. A ono...A ja baš odabrao tu fotku a ne čirokanu zbog vas dama
нмг бртOsećam se ovde kao da mnogo ljudi može da me vidi, hajd'mo na Doris
Govori u svoje ime!Neka nas vide . Nije da smo najgori
Eh. Koliko sam samo puta rekla u životu: Skinite seDanilo obuci se, evo im ***** sad
Neće se to uvo samo pregledati.Eh. Koliko sam samo puta rekla u životu: Skinite se
Šta mi teško.
Zainteresovala si me sad, a koji je kontekst?иначе да довршим причу за вању, рекла сам да бих му радо села на фацу и још понегде
и као па шта још понегде, знамо где
ја реко ја бих му и на палац села, нбтн
KošarkaškiZainteresovala si me sad, a koji je kontekst?
Da, uvo.Neće se to uvo samo pregledati.
A sad vidim da je Vanja muško, ohladih se u sekundi jbgKošarkaški
контекст је питана сам која ми се позната личност свиђа и ја рекла вања маринковић села бих му на фацу драге воље не мора да ме моли уопштеZainteresovala si me sad, a koji je kontekst?
ааххахаххахаххA sad vidim da je Vanja muško, ohladih se u sekundi jbg