- Poruka
- 86.176
tako to krene...Čaša vina je štaviše dobra za zdravlje, ali ne preterujte sa slatkim vinima. Šardone, merlot, sovinjon su dobar izbor - suva vina
casa vina pa dim cigarete i bjeli prah
sve u svemu luda noc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako to krene...Čaša vina je štaviše dobra za zdravlje, ali ne preterujte sa slatkim vinima. Šardone, merlot, sovinjon su dobar izbor - suva vina
Vidim, spava se do podnetako to krene...
sve u svemu luda noc
radim za neke ruseVidim, spava se do podne
честиткеja imam ceteresjednu a oduzi mi je bio i kasam mladji bio
Ти си момак на лошем гласу?tako to krene...
sve u svemu luda noc

statie to :OШто ли ме ганиша асоцира на БД![]()
white puce ?Што ли ме ганиша асоцира на БД![]()
Pa gde ti je Nona?Mhm, izbezobrazio se (doduse ja ne tagujem, ne zovem, ne pitam. Osim za Nonu)
ja nisam video ograniceniju osobu od njePa gde ti je Nona?
Ja je nisam ni videla.ja nisam video ograniceniju osobu od nje
>O

Tko zna, neđe po svijetuPa gde ti je Nona?
Moja draga sad je u Japanu, pisma dugo putuju do nje...Tko zna, neđe po svijetu
Ma Nona je potpuna carica, ne slusaj gana. Nego poslednje sto sam znala o njoj je da je u Gruziji, zato sam brinula. Sad kad znam da je ziva, sad je lakse.Moja draga sad je u Japanu, pisma dugo putuju do nje...![]()
Šta pričaš to, nisi videla da sam svaki dan pitao za tebe?!Znači, mi svi da pocrkamo, ti ni da se javiš. Dobro...
jeste nona carica ali je i previse zatvorena za nova i iskustva i uvideMa Nona je potpuna carica, ne slusaj gana. Nego poslednje sto sam znala o njoj je da je u Gruziji, zato sam brinula. Sad kad znam da je ziva, sad je lakse.
Da, znam i ja sam je startovala bez uspehajeste nona carica ali je i previse zatvorena za nova i iskustva i uvide
ali i sire
Šta pričaš to, nisi videla da sam svaki dan pitao za tebe?!![]()
А лоллллллЈа не знам кад сам последњи пут била пијана,
opasne su izjave koje sadrže "nisam nikad" i "ne sećam se kada sam poslednji put"А лолллллл