peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.383
Zar je stvarno kraj? 
Ne
Ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Него кад сам рекла да ћу доћи реко ај леба ти пиши му да ми врати стрки, стварно нема смисла да буде другачије садаЈес био
samo da te naučim za drugi put, pošto je tab malo neozbiljan postaoЈа реко ај пиши табу нек ми реактивира налог, а он - ЈЕСИ ОЗБИЉНА
Да је имао реп, завртео би га
Sad je i mene stid što sam pretekaoУхватила сам га на препад, мислио је да живим нашу најбољу верзију живота - да сам умрла - кад оно међутим
Али да се подсетимо на фацт да сам ја лењо дупе и да ме то смара :Дsamo da te naučim za drugi put, pošto je tab malo neozbiljan postao
dođeš s novim nalogom, pa sama pišeš tabu da ti ga spoji sa starim
onda tab maše repom i brže se to reši
isprobano više puta
molim i drugi put
A to je dakle kod tebe slučaj, spajanje.samo da te naučim za drugi put, pošto je tab malo neozbiljan postao
dođeš s novim nalogom, pa sama pišeš tabu da ti ga spoji sa starim
onda tab maše repom i brže se to reši
isprobano više puta
molim i drugi put
Ми што највише желимо да умремо ћемо доживети стотуSad je i mene stid što sam pretekao
Срећом је рекла да можеш да престанеш да хипервентилираш јер нешто ниси укапирао какоA to je dakle kod tebe slučaj, spajanje.
pa propuštaš najbolju zabavu breАли да се подсетимо на фацт да сам ја лењо дупе и да ме то смара :Д
trenutno sam nešto bolestan, možda je ovo taj momenat!Ми што највише желимо да умремо ћемо доживети стоту
Држим фигеtrenutno sam nešto bolestan, možda je ovo taj momenat!
Ali bio sam dobar, nisam pitao.Срећом је рекла да можеш да престанеш да хипервентилираш јер нешто ниси укапирао како
37.1, a?trenutno sam nešto bolestan, možda je ovo taj momenat!
Узе ми реч37.1, a?
Ne možeš ti toliko dugo da budeš na onom svetu koliko mi možemo ništa da ne radimoШта има ново и шта сте радили док сам била на оном свету
Pa ništa, moma juri čke i tako.Шта има ново и шта сте радили док сам била на оном свету
Išlo je i preko 38, nego uvek padne nanicu joj katoličku37.1, a?
Добро ваљда се нешто мењало, макар актуелна канцер манекенка која је предмет опсесијеNe možeš ti toliko dugo da budeš na onom svetu koliko mi možemo ništa da ne radimo
Где је л у гтаPa ništa, moma juri čke i tako.
E da, tako je, uspeo sam da se prebacim sa nje na njenu najbližu srodnicuДобро ваљда се нешто мењало, малар актуелна канцер манекенка која је предмет опсесије
Uh, tek to...startovao Kajsinu sestru.Добро ваљда се нешто мењало, малар актуелна канцер манекенка која је предмет опсесије
Молим?Uh, tek to...startovao Kajsinu sestru.
Ova odgovorila, zainteresovala se opasno.