- Poruka
- 74.059
Nisi ti kriva, ja sam. Kako zračim, dobro sam i živa.asam prokleta, sve naopako radim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti kriva, ja sam. Kako zračim, dobro sam i živa.asam prokleta, sve naopako radim
znam kako se odzračuju radijatori, za ljude ne znam, tako da ne znam kako bih ti pomoglaNisi ti kriva, ja sam. Kako zračim, dobro sam i živa.
Ako će ti biti lakše, zagrli me, zagrli me...znam kako se odzračuju radijatori, za ljude ne znam, tako da ne znam kako bih ti pomogla
ne može ti vetar ništa ako priđeš bližeAko će ti biti lakše, zagrli me, zagrli me...
Полако :Дkad se sad nisam šlogirala nikad neću
dobrodošlaПолако :Д

Где сте ***** стиго здравко чолић
@peti ligament
@Зоки @Red @момоа @pikax @eveline @pura moca @nedobra @Bambi @Alter_Ego_
сад сам те сморила а
Gledaj kako je odmah odgovorio *****сад сам те сморила а
čačnula ga ova temaИначе, лигамент шаље синоћ неке форице одавде на вибер реко ај мало да се дружим
Bukvalno.čačnula ga ova tema
svi smo nešto nostalgični u ovo doba godine izgleda
Ја реко ај пиши табу нек ми реактивира налог, а он - ЈЕСИ ОЗБИЉНАčačnula ga ova tema
svi smo nešto nostalgični u ovo doba godine izgleda
A meni na PP ne odgovaraGledaj kako je odmah odgovorio *****
Bukvalno sam pomislio da je greška kad sam video menšn, mislio sam da je taj nalog ugašenсад сам те сморила а
Ухватила сам га на препад, мислио је да живим нашу најбољу верзију живота - да сам умрла - кад оно међутимGledaj kako je odmah odgovorio *****
Pošto nisam, morao sam tradicionalno.Ја реко ај пиши табу нек ми реактивира налог, а он - ЈЕСИ ОЗБИЉНА
Да је имао реп, завртео би га
Obradovao se hahahaУхватила сам га на препад, мислио је да живим нашу најбољу верзију живота - да сам умрла - кад оно међутим
Јес биоBukvalno sam pomislio da je greška kad sam video menšn, mislio sam da je taj nalog ugašen