- Poruka
- 86.179
pokazivanje interesovanja za duzinu pensa u regionu i aktivno ucestvovanje na temi kapiram da je neki vid patriotizma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne želite, veruj mi.ali mi želimo da znamo šta si sanjala
Ma šta će vam to u životu?Golicas nam zdravu radoznalost po tabanima sada
Ja sam sanjao određene forumaše, tj. mozak im je dao neki izgled pošto ih ne poznajem, ali bili su statisti u snu, pa računam da nije problemustvari ne treba uopšte da sanjam bilo šta što ima veze sa forumom
Nisi ni spavala, a ne sanjala.Ne želite, veruj mi.
Ma šta će vam to u životu?
pa da skrenem misli sa svog sna i sa ove ligamentove priče o sanjanju forumaša, jer jako sam razočarana što sanja forumaše, a ne forumašiceNe želite, veruj mi.
Ma šta će vam to u životu?
I žene su ljudi!pa da skrenem misli sa svog sna i sa ove ligamentove priče o sanjanju forumaša, jer jako sam razočarana što sanja forumaše, a ne forumašice
jesu, ali forumaši nisu ženeI žene su ljudi!
Problem je što se ne sjećam koji je tačno nick bio u snu, pa ne mogu da ti oponiram.jesu, ali forumaši nisu žene
Kako znaš?Nisi ni spavala, a ne sanjala.
Radila si, priznaj!

Pamtim te kao vrijednu djevojku.Kako znaš?![]()
ako nije moj nik bio onda me i nije briga koji jeProblem je što se ne sjećam koji je tačno nick bio u snu, pa ne mogu da ti oponiram.
Sigurno je bio neki heroj u pitanju.ako nije moj nik bio onda me i nije briga koji je
Voleću te do kraja života!Pamtim te kao vrijednu djevojku.

znala sam da nisam jaSigurno je bio neki heroj u pitanju.
Nisi ti, nego neka heroina nekog starog filma.znala sam da nisam ja
ja sam ovo nedavno rekla jednom kolegi kad sam ga zamolila da mi veže pertlu, jer me je mrzelo da se sagnemVoleću te do kraja života!![]()
ja nisam heroina nekog starog nemog filma i ništa neće biti od romanseNisi ti, nego neka heroina nekog starog filma.
a bila bih kul supermenka stvarnoOh you
![]()
I upravo si ubila svu magiju.da me ne shvatite pogrešno
evo meni je teško i samo dok čitam ovoJednog dana sam htela nešto da kažem @adelaidea i možete misliti koliko mi je teško bilo što sam naišla na zaključana vrata. Da sam tog dana ponela srce od kuće, tačno bi mi prepuklo.
Ne sećam se šta sam htela, nije bilo ništa u vezi tih strana, to znam. Ali ostao mi je samo gorak ukus, to pamtim.evo meni je teško i samo dok čitam ovo
jel ti znači nešto da meni to kažeš?
nisam na toj strani, al možda mogu da pomognem
asam prokleta, sve naopako radimI upravo si ubila svu magiju.