pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 39.005
A neće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja je kandidovao medju prvima a napokon se skandalizovaoNiko još Miru Furlan ne spominje, ali meni nije nešto, pa mi glupo da je ja kandidujem.
je8o me dan kad sam prešla da se grejem na pelet, da mogu vratila bih se na ugalj, pa nek pocrkaju svi uključujući sve koji su umešani u izazivanje veštačkih nestašica peleta i dizanja cena na 400e po tonima pizdim i narod je..evo imaju subvencije za gas i pelet, pola ti plati grad i niko nece. Razumem neke koji stvarno nemaju kinte ali ima stekara brate. Po dva 3 auta i sl fore.
Nou, živim u čistom okruženju.jel kod vas zagadjenstina isto ?
Živim u pogrešnom gradu.ma pizdim i narod je..evo imaju subvencije za gas i pelet, pola ti plati grad i niko nece. Razumem neke koji stvarno nemaju kinte ali ima stekara brate. Po dva 3 auta i sl fore.
Zaspala, evo nadoknadiću čim se konektujem s mozgom. Ja ustala u pola 5, čeka se još konekšn.@Red dje si
I kod mene, evo druga kafaZaspala, evo nadoknadiću čim se konektujem s mozgom. Ja ustala u pola 5, čeka se još konekšn.
Ja tek sad drugu, u međuvremenu sam prvu i putovala do posla itd.I kod mene, evo druga kafa
Da, tako je.ja
ja je kandidovao medju prvima a napokon se skandalizovao
a ona je bas onako sehi
400 evra po toni skupo?je8o me dan kad sam prešla da se grejem na pelet, da mogu vratila bih se na ugalj, pa nek pocrkaju svi uključujući sve koji su umešani u izazivanje veštačkih nestašica peleta i dizanja cena na 400e po toni
da, jer pre 4 godine je bilo 170e400 evra po toni skupo?
Tona mesec dana? Sta ti grejes? Stadion?da, jer pre 4 godine je bilo 170e
inače mi tona u proseku traje mesec dana, pa puta 6 meseci...
oko 200 kvadrata, uključujući potrokvlje sa lošom krovnom izolacijomTona mesec dana? Sta ti grejes? Stadion?
e jbga brate. Bas mi zao, strasno za pelet mafiju. samo 200 kvadrata sa supljim krovom.oko 200 kvadrata, uključujući potrokvlje sa lošom krovnom izolacijom
kod mene grejanje radi od 6 ujutru do 11 uveče, toplo da može da se sedi u majici, na sve manje od toga ne pristajemja sam tonu do tonu i po trosio na kucu sa dva sprata, za celu sezonu. I plus ni ona nije nesto sad toliko bila izolovana, nikakvi fensi dodaci. Gore dve sobe spavace i jedna mala. Dole dnevni.
Bokiskaaanaci, za najbolju ex yu glumicu
za sada imamo predlozene :
miru furlan
suzanu mancic ( scena kad je bata vozi na nastup)
milenu dravic tifusarku
satro punoletnu nedu arneric iz prvih uloga
isidoru simionovic (rodjena je za vreme slobe)
bojanu maljevic
anicu dobro
boru stjepanovica
I onu sisatu sto je bata cudotvorac opravlja
jos nije pocelo glasanje ejBokiskaaa
Ne zayebavaj nego popravljaj taj krov, pojesceti pare bilo kakvo grejanje. Ako nista poredjaj mineralnu vunu ili stirpor gore. Da ne kenjam vise i ne zvucim ko neki neuroticni majstor mile sto drugima prica sta da rade.kod mene grejanje radi od 6 ujutru do 11 uveče, toplo da može da se sedi u majici, na sve manje od toga ne pristajem
stiropor peticu i ozgo po ciglicuNe zayebavaj nego popravljaj taj krov, pojesceti pare bilo kakvo grejanje. Ako nista poredjaj mineralnu vunu ili stirpor gore. Da ne kenjam vise i ne zvucim ko neki neuroticni majstor mile sto drugima prica sta da rade.