adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 10.317
Jao taj hleb mi je grozan, ne mogu. Ali kupujem proteine u prahu takodje pa mutim u mleku jer pokusavam da dobijem kgja uzimam neki proteinski hleb i mažem kikiriki puter na to i tako se kljukam proteinima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao taj hleb mi je grozan, ne mogu. Ali kupujem proteine u prahu takodje pa mutim u mleku jer pokusavam da dobijem kgja uzimam neki proteinski hleb i mažem kikiriki puter na to i tako se kljukam proteinima
A dobro ok su tamjanike ali ja volim raznovrsnost. A i inadzija sam.piva su krš, za vina ne znam
što se vina tiče našla sam neku tamjaniku stota suza, ne menjam dok mi se ne smuči
što bi rekla ceca živ se čovek na sve navikneJao taj hleb mi je grozan, ne mogu. Ali kupujem proteine u prahu takodje pa mutim u mleku jer pokusavam da dobijem kg
penušavo vino fujjednom sam kupio neko penušavo vino italijansko nije bilo lokše
Ceca za svaku zivotnu nedacu adekvatnašto bi rekla ceca živ se čovek na sve navikne
pa sam tako i ja na te gadne hlebove
Toni Sopranoi to obavezno u bade mantilu. vrh !
kupila sam neki šardone u lidlu da nosim u petak na slavu, pa ću da nateram domaćicu da ga načne odmah da probamo, da i ja budem malo raznovrsnaA dobro ok su tamjanike ali ja volim raznovrsnost. A i inadzija sam.
gadno mi bre, ne mogusto fuj? penusavo, fensi brate, otvoris ono klok pshhhhh milina.
Šardone je okej, malo slađi od uobičajenih suvih belih, ali je okej i za ljude koji ne vole slatka vinakupila sam neki šardone u lidlu da nosim u petak na slavu, pa ću da nateram domaćicu da ga načne odmah da probamo, da i ja budem malo raznovrsna
ceca je opevala i ono što se nije desilo, a moglo bi, sve je pokrilaCeca za svaku zivotnu nedacu adekvatna
podeli to sa nama plsEvo zena mi sad imala celu opseznu studiju o tome zasto je bolje koristiti silikonske cetke za govna
Ukratko - same se cistepodeli to sa nama pls
ja ne znam da li uopšte volim bilo koje vino, al evo ćutim i pijemŠardone je okej, malo slađi od uobičajenih suvih belih, ali je okej i za ljude koji ne vole slatka vina
kako?Ukratko - same se ciste
Ko ti je taj? Ne zovu me tako vec Miki Haubica.Toni Soprano
Ne znam

siroti moj neuki napokoneKo ti je taj? Ne zovu me tako vec Miki Haubica.
Ne znam šta je to.Moš da uradiš undercut![]()

Njaaaooo, kako je to romantično da ti neko gata u frizuru.ja ne znam šta mi se desilo, od kako je napokon počeo da pogađa moju frizuru sve je krenulo naopako ovde na trenutnim