Slavisha mi je zadao temu i sad razmisljam,razmisljam... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo polako...marina-b:Slavisha mi je zadao temu i sad razmisljam,razmisljam...![]()
Kutlaču pa vadi!!!milicaanchy:Ispade mi tunjevina u wc sholju akd sam cedila ulje
Glaaadnaaa saaam
Bas si bezobrazan,jos ce neko pomisliti da imam 100kg :shock: .A ne smes da kazes sta si radio usput,onda nisi kukao? :wink:slavishans:Nosio Malu Marinu kući,ruke su mi otpale...![]()
marina-b:Bas si bezobrazan,jos ce neko pomisliti da imam 100kg :shock: .A ne smes da kazes sta si radio usput,onda nisi kukao? :wink:
Sta ima tu da se pomisli?Ja sam fina devojka.Kupio covek usput pice,kolace,koka kolu i onda kad smo se najeli naravno da sam mubila teska.Sve se spoticao usput,kukao,cak smo i na par pesaka naleteli. :shock:Jandrla:heh heh
SFashta tje choek pomisliti...![]()
marina-b:Sta ima tu da se pomisli?Ja sam fina devojka.Kupio covek usput pice,kolace,koka kolu i onda kad smo se najeli naravno da sam mubila teska.Sve se spoticao usput,kukao,cak smo i na par pesaka naleteli. :shock:
Mogu li i ja da dobijem jedno parce?jelena92:jedem tortu..............