milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
O5 jedesh!
I to si jela palachinke u 2h UJUTRU!
Ne valja to...:smajlisazabrinutimizrazomlica:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sinoc ostalo palacinaka,pa reko da se slucajno ne pokvaremilicaanchy:O5 jedesh!
![]()

a shta ti je...??...gucci_novosadjanka:jesi se opek'o! e ja bih bas volela da jesi, onako da te svrbi i peche jezik! Shto bi ja bila jedina????????????????????????????????????????????
sad cu da budem tako zla da nikom nece biti dobro!!!!!
pocni od sebe! onda predji na..................ma obavetsicu te ja:Idol::ko ti zlo nachini pa da zayedno budemo zli??? prema njemy
.... za 2 - 3 sata, koliko joj traje doručak !!!gucci_novosadjanka:pocni od sebe! onda predji na..................ma obavetsicu te ja
......
......a gde je druzhina koja je obozhava da mi je znati.....
Kako : gde je ?!? :shock: Pa, nju obožavaju svi bakalini u čarlstonu, kao najvećeg potrošača !!!Makijavelli:......a gde je druzhina koja je obozhava da mi je znati.....
![]()
.....a da,zaboravio sam......
evo da se vidi.....gucci_novosadjanka:kako ste jadni
hvala gucci....
.....
....... poznatijim, u Čarlstonu, kao : " čovek sa dizalicom " !!! :-DMakijavelli:.....a da,zaboravio sam......
@gucci
pa brani svoju chast,reci krvolochnom kako radish po 5 sklekova od 30 sa lichnim trenerom....![]()
.....ajde gucci....shta sad....brzo daj neku zamerku nashoj inteligenciji brzo!!!....

( AAAAAAAAAAAAAAAAAAaa......

....)))0kukkkuuuuu
be mrzimo jednu osobu s 4uma...