trenutna dešavanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
machor mi je u gadnoj zabludi... izgleda je natripovao da je februar neshto rranije... i drzhi ga vecj nedelju dana... ali uspeshno je obmanuo i ostale machore iz kraja takodje... e, tako da sada imam nocjne drugare koji prave zhurju po dvorishtu... evo ga becjar... upravo se vratio iz ljutoga boja...

pa ne qkam... samo skrecjem pazhnju da neki odredjeni ljudi spavaju..... sad kad se meni chavrlja..... mada.... i ne znam shta bih.... samo se zhalim kako mi vreme uludo prolazi... plashim se svojih rodjendana..... vreme neumitno prolazi...... a shta si mi doneo? :-D

pa ne druzhimo se ni mi, al' znam... vid'... kad bi se izostavilo d kod druzhimo, dobio bi se potpuno suprotni efekat... nisam vidovit, a i ne pratim... nagadjam... Sigram se sa intuicijom... a kad se neko mnogo igra, poneshto i nauchi...

ko?... nisam imao nameru.. mozhda mi se omaklo... u zharu razgovora... koji je dodushe klasichno chatovanje... a ja sam fini, i nekako ne volem to da radim... obichno...
a... mislish na to shto se ne druzhimo?... pa to nije zato shto si losha osobe, nedaj bozho... ocje to tako samnom...
mozhda bi bilo bolje da sam rekao"nismo se druzhili do sada"... ali poenta je ista... pa ipak, da li ovo mozhe da se nazove druzhenjem?
spavam i kucam... neverovatan sam... divim se sam sebi :D

Artinve:
ko?... nisam imao nameru.. mozhda mi se omaklo... u zharu razgovora... koji je dodushe klasichno chatovanje... a ja sam fini, i nekako ne volem to da radim... obichno...
a... mislish na to shto se ne druzhimo?... pa to nije zato shto si losha osobe, nedaj bozho... ocje to tako samnom...
mozhda bi bilo bolje da sam rekao"nismo se druzhili do sada"... ali poenta je ista... pa ipak, da li ovo mozhe da se nazove druzhenjem?
spavam i kucam... neverovatan sam... divim se sam sebi :D

pa gledam na to ovako.... ti ne pozajmljujesh moje stvari, a znash kad mi je rodj.... da definitvno si bolji do vecjine mojih prijatelja.... :-D neverovatan hehe..... bio je jedan nick..... neverovtan.....

Pada sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
Imam osecjaj da cju danas dobiti frakturu trtichne kosti na putu do shkole :PpP

milicaanchy:
Pada sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
Imam osecjaj da cju danas dobiti frakturu trtichne kosti na putu do shkole :PpP
eh,kad bi i kod mene padao......nego ova kiša...... :|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back