HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
slavisha da budem iskrena i ti umesh da budesh neukusan pa nista... :???:slavishans:Sa takvim ponašanjem pojedinih ne možemo biti opušteni. :mad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slavisha da budem iskrena i ti umesh da budesh neukusan pa nista... :???:slavishans:Sa takvim ponašanjem pojedinih ne možemo biti opušteni. :mad:
Aaaa...Ti si mi dakle pojela lice u profilu!!!Sram te bilo!!!HELENA33:slavisha da budem iskrena i ti umesh da budesh neukusan pa nista... :???:

hehe... bogami se ono u profilu ne cini losim...slavishans:Aaaa...Ti si mi dakle pojela lice u profilu!!!Sram te bilo!!!![]()
![]()
![]()

Na koga se to odnosilo??? :mad:milicaanchy:Chinjenica je samo da si ti idiot koji u stvari nema shta da kaze pa lupa....
:Idol::shta ya....
cinjenica je ovo shto ja pomenux...

Mama...on meni kaze da sam qchka,a ja da cjutim?HELENA33:milice, sine, nemoj da si takva...![]()

odgovori pa tjemo da razmotrimo i helenin predlog:idol::shto volim kada me ovako poklopi i kada ja nemam sta da kazem...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
karte na sto...
retzi ti meni zbog chega si ovako ogorchena....
ni dve postene retchenice nismo progovorili a ti me pretvori u idiota....
PS: quchka i dalje ostayesh..
pa da se rezervishem.. a ne posle na vrat na nos..~Arijel~:16 :shock: ..a trezish sebi zenu
mislim da je ariel mislila na slavishu sa onim gore postom... 8-):Idol::pa da se rezervishem.. a ne posle na vrat na nos..