trenutna desavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ovo :think:

do avgusta kao neću tj. odmaraću, a onda da nađem na 5 min :idea:

ili je ono, jurim posao a molim Boga da ga ne nađem, m? ;)

Da, vec sam snimila gde cu da radim, odmah tu kod mene niz ulicu. Mora da uspe, ja uvek uspem.
Ako apliciram pre avgusta, onda necu moci da uzivam u letu, ne zelim da me zaposle pre septembra.

- - - - - - - - - -

Nije da molim Boga da ne nadjem...
U ovom momentu mi je bitnije da trosim vreme na sebe i decka. Moram malo da se opustim, nikako da usporim... stalno sam u nekoj frci, tenziji...

Da, vec sam snimila gde cu da radim, odmah tu kod mene niz ulicu. Mora da uspe, ja uvek uspem.
Ako apliciram pre avgusta, onda necu moci da uzivam u letu, ne zelim da me zaposle pre septembra.

- - - - - - - - - -

Nije da molim Boga da ne nadjem...
U ovom momentu mi je bitnije da trosim vreme na sebe i decka. Moram malo da se opustim, nikako da usporim... stalno sam u nekoj frci, tenziji...

OK predpostavljam da znaš šta su ti prioriteti, na osnovu ovoga što čitam :think:

Nisam iz Srbije, druga sam nacionalnost...
Zivela sam u Srbiji relativno dugo.
Kad pricam o Srbiji i Srbima kazem i dobro i lose. Ali, kad stranci kazu lose o Srbiji i Srbima, ja potpuno poludim, postanem agresivna i skacem kao kobra.
Objasnim im neke stvari, nikad vise ne pricaju sa mnom o istocnoj Evropi :-)

Kako ne kapiras? Ako sam na poslu ceo dan, dodjem kuci kasno svako vece, a rano odem, ostaje nam samo vikend da provedemo zajedno. Vikendom me sve boli jer sam trcala celu nedelju.
On ima posao gde ne radi petkom, znaci ima 3 dana vikenda, a ja sma radila petkom pola dana.
Onda sam smislila da necu ni ja da radim petkom da imamo zajedno 3 dana vikenda, ali posto sam ustedela dovoljno para da ne moram da razmisljam neko vreme, a on je tu da pokrije sve sto treba u slucaju da treba, necu ni da trazim posao da mogu lepo da ispostujem sva planirana putovanja koja imamo, ne moram da trazim slobodne dane i godisnji, a vec smo isplanirali sve do septembra.
Usput, bicu odmornija za njega i verovatno prijatnija za druzenje, ako razumes :-)

Pa nisam bas... da sam mlada mogla bi izdrzati sav taj napor :-D

- - - - - - - - - -

Poslala sam ga na skijanje da se malo odmorim :-D
I dala otkaz, ne radim od sutra.
Lazem... imam nesto malo posla, par sati dnevno... laka lova, nista se neradi, bukvalno...

Evo sad vrsljam po internetu i trazim sta bi sledece mogla da ucim i opet se prekvalifikujem... nisam normalna, odoh da peglam... to me smiruje...

- - - - - - - - - -

Hhahahahahhahhah! Evo me na sajtu Oxforda!!! Hahahhahahahah! Smejem se sama sebi, koja sam ja budala....

Cujemo se, kisses ******

Evo sad vrsljam po internetu i trazim sta bi sledece mogla da ucim i opet se prekvalifikujem... nisam normalna, odoh da peglam... to me smiruje...

- - - - - - - - - -

Hhahahahahhahhah! Evo me na sajtu Oxforda!!! Hahahhahahahah! Smejem se sama sebi, koja sam ja budala....

Cujemo se, kisses ******
vala, prepeglala si meni mozak :neutral:

ajde zdravo! :lol:

... pokajte se! :deda:
reče Gandalf! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back