gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
laku noc svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako se nismo sreli na tim temama? Pa ja sam bre imao traktate, eseje pisao nadahnut, objašnjavao da dlake ne samo da daju fizionomiju, negu daruju karakter, ličnost, posebnost svakoj od njih. Da to kad poduhvatš dlanom, onako nežno, ali celom površinom... ma neću sad da pričam o tome, vidim da me razumeš.ja sam uvek ovde naglasavao da je busen sasvim okej
pricao sam i o zakovrtanju istog, razne su tu bile varijacije i konotacije...![]()

ja mislim da tesko da je iko na taj nacin nekog navatao...sto je najgore, verovatno jesu
meni se cini da to laskanje prija zenama
pogledaj samo teme gde se fotke kace
da joj ne prija ne bi malo, malo pa novu
ozbiljno ali ozbiljno....?

ja mislim da tesko da je iko na taj nacin nekog navatao...
prija zene vole komplimente,al postoji razlika u slucaju i kolicini.kad neko pocne da ti sere kako si najbolja ili najlepsa i svi ti superlativi onda sam u fazonuozbiljno ali ozbiljno....?
cak i da su zene raspolozene samo za keks, postoji granica lazi koje njihov ego moze da prihvati,a ovde ga bas daju po gasu
htedoh jednom da otvorim temu po tom pitanju,al reko necu da pomazem zlotvorima![]()
dobar dan![]()

ne navataju svi
ali prija im i to preterano
podigne samopouzdanje
jer ako nista ona je macka na forumu
- - - - - - - - - -
![]()
ne navataju svi
ali prija im i to preterano
podigne samopouzdanje
jer ako nista ona je macka na forumu
- - - - - - - - - -
![]()
a jel te pukne nekad onj ljubavni trip u svrs momentu
- - - - - - - - - -
to sto s tela da kazes
ne stoji
da ti kaze gan
ovako
to sto na prvu prija zapravo zaduzuje ego koji onda u raskoraku sa mogucnostima realnosti i radja kompleks a taj kompleks frustraciju i tako nastaje kucka
- - - - - - - - - -
sve je lepo objasnjeno u mom naucnom radu "razvojni put jedne kucke "

jesu meni da sam lepa, zgodna... naj ovo, naj ono i svasta nesto..narocio na pp dok sam imala
a da mi nikad fotku nisu videli
i za mene je to bilo ubijanje dosade a ne pumpanje ega
nemam komplekse sto se izgleda tice ali ne smatram sebe ne znam kakvom, prosek kao vecina
)mozes ali nemoj, izdigni se iznad![]()

ti si moja i ende
- - - - - - - - - -
kazi im svima da se ne igraju glavom