trenutna desavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes videli sad ima ovo novo demokrate stvaraju lidere
nije potrebno da budeš vanprosečan,demokrate će stvoriti od tebe lidera,razboleće te,jadan ne bio čitaoče
klikni za tadića na ćetritridavajedančetir i bog će te uzeti tako i treba umri keru:)

- - - - - - - - - -

da sam znao da ima taj smer,tačno bih išao za lidera ovako školovan

- - - - - - - - - -

sekator da budem

- - - - - - - - - -

ja planiram da upišem fakultet kad se ovima budu čupali brkovi da se specijalizujem

- - - - - - - - - -

ej ćao:)

- - - - - - - - - -

iskreno,mislim da je ovaj bili najpametniji lik sto je ovde postojao i ima vrhunski smisao za muziku

- - - - - - - - - -

ma,uterajte mu:)

Idem zvati mamu preko skajpa
Moja mama je totalno zaostala sto se tehnologije tice, nikada nije uspela da savlada kompjutere i internet
A jedan tablet bi joj mnogo pomogao, mogla bi biti u stalnom kontaktu sa svojom decom i unucicima
Trebalo joj je 10 godina da nauci da posalje poruku, i to je naucila kad je morala, kad vise nije mogla da zove jer je zvanje bilo preskupo.
I onda dobijem poruku koja izgleda ovako:

Kak0 s1. P0z0v1 me kad st1qnes.

Dobro je...

Idem zvati mamu preko skajpa
Moja mama je totalno zaostala sto se tehnologije tice, nikada nije uspela da savlada kompjutere i internet
A jedan tablet bi joj mnogo pomogao, mogla bi biti u stalnom kontaktu sa svojom decom i unucicima
Trebalo joj je 10 godina da nauci da posalje poruku, i to je naucila kad je morala, kad vise nije mogla da zove jer je zvanje bilo preskupo.
I onda dobijem poruku koja izgleda ovako:

Kak0 s1. P0z0v1 me kad st1qnes.

Dobro je...

:)))))))))))

Još da dodje ovde pa da vidi kako ćerka urnise obutju

:))))))))

Da znas... jadna zena...
Ko zna, mozda bi rekla "Ako... dok imas koristi radi sta hoces kad ja nisam bila pametna..."

Sve sam zavrsila osim bar jedne lekcije iz jezika i tusiranja.
Sestra mi je danas zakazala na fejsu, a trebala sam da joj izdam neka naredjenja i da vidim sta je do sada uradila.
Ah.
A vi? Kako te?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back