trenutna desavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja volim da pricam sa zenskim osobama sto zivkaju iz klima servisa, turistickih agencija i sl.
imam dve tel. linije, u sivim stranama su poredjane respektivli
javim se prvo na jedan, pa udarim s boka na drugom broju
pomutim ih skroz, mislim da se zarumene kao bulke tamo :mrgreen:

jendom bili ja i jos nas 3 ja mojih ortaka na onoj nekoj promociji u svecanoj sali skca pred dp konc, stiv mors prangijo nesto. i totalno nb t sta i kako ja se krecem kroz ruljetinu nekih obozavateljski stivija morsa i bacim polu sprzenu pljugu nako kroz prste u vis da padne negde tamo nekom grupiju na glavu i matori moj pljuga se rotira po svim osama leti i pada tacno na filter medju onom masom i nastavlja dagori onako uspravno.ja se pogledam sa ortakom u neverici. i povikasmo gle cuda. i u tome svemu dve zlajbe pipajuci se nabasaju na tu moju pljugu i sruse je. BRATE MILI KOJI JE TAD HAOS NASTAO......

na moreu lane ja sa devojgu lezim na kamichcima i dzaram pesak iz bulje i i dolazi neko vuce dzaponke po pesku al ne divim nista jer dzmurim a dzmurim jer me libo kar da bilo sta vidim i kaze ona enoga onaj sa onim kafenim makaki majmunima za slikanje ajmo. ja reko nako dzmurke ma kaaki majmoooon...

- - - - - - - - - -

nappisacu memoare burazeru

na moreu lane ja sa devojgu lezim na kamichcima i dzaram pesak iz bulje i i dolazi neko vuce dzaponke po pesku al ne divim nista jer dzmurim a dzmurim jer me libo kar da bilo sta vidim i kaze ona enoga onaj sa onim kafenim makaki majmunima za slikanje ajmo. ja reko nako dzmurke ma kaaki majmoooon...

- - - - - - - - - -

nappisacu memoare burazeru

Dominiras, matori. :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back