Trenutna dešavanja... opet

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nisam gledao... mada sam par puta prisustvovao takvim slicnim situacijama.. 'el znate, majke mi, sto bi' voleo neko da me vodi u pozoriste... al' neko ko je iskusan, znaci, da mi govori sta da radim, 'de da idem.. kad smem da aplaudiram... kome smem da dobacim... kad se ustane da se pusi cigareta... i tako dalje... al' bi' voleo nesto ozbiljno da gledam... na primer, smesna strana istorije...

ja nisam gledao... mada sam par puta prisustvovao takvim slicnim situacijama.. 'el znate, majke mi, sto bi' voleo neko da me vodi u pozoriste... al' neko ko je iskusan, znaci, da mi govori sta da radim, 'de da idem.. kad smem da aplaudiram... kome smem da dobacim... kad se ustane da se pusi cigareta... i tako dalje... al' bi' voleo nesto ozbiljno da gledam... na primer, smesna strana istorije...

dr govanovicj je sjuper
nenam mu ženšen

ako 'oces da me vodis negde, da me vodis u kafanicu neku... al' ne tamo gde sviraju sa onim bubnjevima... sintisajzerima... nego na neke tamburice... pa 'ljubav mi srce mori'... i 'de ima 'leba da se jede... 'de moze covek da se opusti, al' da ne bude brljavljenja nekog... nego da sve bude kako treba... i da se vratimo kuci i da nas ne boli glava sutra... ne, ne, ne... i, majke mi, znam ja mesto takvo, ti samo ponesi pare... p.s. 'el gledate fajront republika? ko je ovaj lik sto gostuje? 'naci, nije mi omiljena takva vrsta ljudi, moram vam priznati...

joj,parka z:kiss:
kod nas preko uplatnica
ja sam prvo htela sutra ujutru da odem kod moje mentorke
ona nam je mentor za prvu godinu
i da s ekonsultujem sa njom
poshto pojma nemam jel trebam ja uopshte kolokvijume da polazem onda
ili mogu nakando da prijavim

poshto vidim na sajtu imamo opciju '' prijavi ispit preko neta '' a drugarica mi reche da to preko neta mozes i dva dana pred ispit

iz det tru?

pa to naravno da zavisi od fakulteta do fakulteta i od roka do roka
odnosno
kod nas uopšte nema prijavljivanja preko neta
u stvari na polovini beogradskog univerziteta toga nema
ja jednostavno oću da kažem da se putem sekretarica rešava i nerešivo

himzo polovina... znaci, lik koji je ispevao "Emina", od Alekse Santica... al' to je za skroz sitne sate... i 'zubor voda zuborila'... to je kad ti dusa place... i kad i gazda kafanice pocne da pije i kad vise nikoga nije briga da li ce doziveti da se ujutru ponovo probudi... to je onaj momenat kad pocnes da sipas pare muzicarima, pijes rakijice i kazes sebi: 'ma nek' ide sve dodjavola, ovo se racuna'... eee, vas rikan koliko je puta to rek'o sebi... i nikad se nisam pokajao... i sve pare sto sam potrosio, opet sam zaradio... i opet cu ih isto potrositi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back